Pick-up filozofia

Príspevok v téme: Pick-up filozofia
piskvorka

Počuli ste už o tom? Dostala som sok, ked som sa dozvedela, ze chalani maju mechanicky naucene frazy a pohyby, aby zbalili dievca, a dostali sa k jednej veci. Videla som na vlastne oci, ako chlapec (inak velmi introvertny a nesmely) prisiel k zene, ktora ho zaujala, a daval dake formulky, az sa usmievala a po par vetach mu davala svoje cislo. A potom bodaj by tu nebolo tolko smutnych zenskych hlav...
Chlapi - nehanbite sa????

Bzdocha

ale musim sa priklonit aj na stranu muzov. zeny netaktizuju vo zvadzani? len sa staci poobzerat aku zvadzaju spravanim a obliekanim a pohybmi muzov a kolki im naletia na tie triky. staci otrcit kozy zadok a nohy a uz ho maju kde chcu mat.
zoberte si teraz farmu ako tam ta jana koketuje s muzmi najma s tym mino ci ake meno ma ten potetovany. stale je pri nom a pohybmi sa ho snazi zaujat.

Cindy 35

a co Ti na tom vadi? aspon ten chlapec vyvinul nejake usilie. mam zopar znamych co sami rozpravaju ze zeny vobec neoslovuju pretoze v podniku ci na disko vzdy daka pride za nimi sama. ked muz dobre vyzera, funguje to tak

gbstw

Seduction is a game of psychology, not beauty.

Najprv da typek OPENER, postupne si vybuduje attraction, comfort a cislo ma onedlho v kapse.

Clovek tomu neuveri kym to na vlastne oci neuvidi :)

abbeyroad

Sak tie baby to chcú, tak kde je problém. Inak nemajú to ľahké, stale musia vymyslat ako zbaliť babu, aby to nebolo ani trápne, ani vlezle, ani otrepane ..kedysi boli tiež na to rituály, čo je na tom.