Môžem otehotnieť...?!

Soraja

natalika, ja sa s priatelom milujem vzdy bez ochrany, len prvy krat to bolo s:-))) Milujeme sa tak dva roky a babo este nemam (aj keby som nebola proti:-)),ale neplanujeme zatial ale keby sa stalo, tak by sme sa tesili), ale co sa tyka mna, neviem ani kedy mam plodne a kedy neplodne dni,a le zatial sa nic nestalo, myslim, ze pravdepodobnost je velmi mala, tak nestresuj. a nabuduce ak nechces byt mamina, pouzite radsej kondom:-)

markketa

zlato,ja už muža!a čo sa tyka tych kvapočiek,viem o x paroch ktore sa miluju bez ochrany cele roky,stym,že si muž dava pozor a niesu tie ženy stale v porodnici.takže rozmyslaj.mysliš si,že v manželstve sa stale použiva kondom,alebo ma každa žena hak?nieje to tak.miluju sa len tak bez ochrany.raz nato prideš a das mi za pravdu.ja mam uz 30r.a skusenosti nielen svoje.

DJko

zlatko nato ze mas tak vela skusenosti by si mala vediet ze tie kvapocky nie su len tesne pred vyvrcholenim... alebo mas specialneho frajera???

markketa

ale neboj!my sa tak milujeme už 10r.a nič.treba včas vytiehnut.no teraz už mam hak,ale pred tym v pohode.nestalo sa nič,ved citiš,že už to na teba ide a tie kvapočky rozkoše idu tesne pred vystreknutim,takže len včas von a nebude to nebezpečne.

DJko

pozor nato... spermie sa nachadzaju uz v "muzskej kvapke rozkose" preto vzdy trpnem ked meskaju (somar som, ved kondomy niesu az take drahe)