Svadba - dnes deň D ale..

Príspevok v téme: Svadba - dnes deň D ale..
Fero M.

ľudia nemá vás poraziť? V den kedy si človek praje len tú najlepšiu atmosféru sa po*****ie polovica vecí.

ODVOZ
Včera komplikácie s autobusom, lebo sekretárka nepovedala majiteľovi prepravnej spoločnosti, že sme objednali autobus a ten ho poslal do Chorvátska. Nejak sa to poriešilo náhradnými dvoma ...

FOTOGRAF
Zmluvu si vysvetlil po svojom a poslal na svadbu len kameramana a že fotky budu dodatočne ako umelecké atd... Jasné že na svadbu sa zabudlo a on to neriešil.
Takže zase vybavovačky a nakoniec príde, bol skutočne našťastie ochotný

Cena menu
16.60 na osobu + švedske stoly a kokteil bar, len pán vedúci nám akosi zabudol povedať, že na papieri kde je rozpísané celé menu aj s cenami, je hore pololžka 5 jedál bez ceny, čo bolo logicke, nakoľko ten papier bol tak štylizovaný. Ciže dneska zabil cenu 35e/osoba.

Niektorí si poviete veľa, málo, ale viete ako to je.
Náklady na svadbu pri 100 ľudoch sa dvihli takmer o 2000eur a moji rodičia skoro dostali infarkt.

Nervozita, výčitky (kôli zlému vybaveniu) atď..

A to už nehovorím, že stačí jedna suseda, ktorá rada ohovára a tým pádom nepočúvate nič iné od rodičov, len aby toto bolo takto ako sa má a patrí a hento takto, tamto takto, všetko neviem ako..

Nemám slov. Viem že to k tomu patrí, ALE....

ps2

Úroveň služieb nie je veľmi dobrá, ale nechcem zase nadávať.
Čo si dala nejaké afrodiziakum, že mala chuť po....ť toľko ľudí naraz?
Fakt KATASTROFA.

dsfg

Treba vyuzivat firmy, ktore sa zaoberaju organizovanim svadieb a podpisat dobre sankcie, ak nieco nedodrzia a je po problemoch. Potom si staci iba uzivat a nasavat atmosferu. :)

lilyiankaa

no neviem, ale osobne by som v deň svadby určite nepísala na fórum, lebo by som mala kopec iných vecí, ale budiš a za ďalšie preto ja viem, prečo veľkú svadbu nechcem, ja by som bola najradšej my dvaja a dvaja svedkovia (ktorych pre mňa za mňa odchytím aj niekde na ulici :D ) a hotovo ...ale keď už náhodu, tak min. počet ľudí, tj. max.20, žiadny kameraman, dj, nič .....

no teda!

ani sa mi nechce verit, ze sa dnes zenis. to nemas nic ine na praci pri tom strese ktory opisujes len zalozit novu temu? nie si nahodou schizofrenik a celu tu svadbu si si nevymyslel, a teda aj ju neprezivas len vo svojej hlave?
dalsia vec - zla organizacia. tomu sa uz dnes da lahko vyhnut, ked angazujes firmu, ktora ti celu svadbu zorganizuje. ak ma byt ozaj svadba taka velka, ze 100 pozvanych, nema vyznam sa s tym trapit, lebo to nikdy nebude take dokonale ako ked to robi firma.