Ako byt viac zenska?

Príspevok v téme: Ako byt viac zenska?
waqerka

som velmi priebojna zena, lahko sa dokazem presadit, som vnutorne silna, dari sa mi pracovne a pracujem rada, rozvijam svoje talenty.
len mam pocit, ze som malo zenska. a ze mi to komplikuje zivot, lebo by si neviem najst vhodneho partnera.
pretoze tuzim po muznom partnerovi, ktori je silnejsi odo mna, so slabsim partnerom ma vztah nebavi, resp. mi sexualne nevyhovuje. pretoze tuzim po tom, aby si ma niekto doslova zobral, uchvatil ma a poriadne ma pomiloval. stale narazam na trtkov, alebo muzov co ktorych treba tahat, lebo nie su taki pruebojny ako ja. silnejsi muzi sa mi vyhybaju.
Co mam urobit aby som bola zenskejsia, resp. co mam zmenit aby som stretavala viac muznejsich muzov?

kafe

Co asi tak hlada silny muz u zeny?
Jemnost, mäkkost, moznost chranit ju, pomahat jej, starat sa o nu.. ako sebestacnej a samostatnej ti silny chlap nema co dat (pokial mu nejde len o sex). Naco potrebujes chlapa? Aby ta sexualne uspokojil a bol darcom spermii? Myslis, ze takato uloha by silnemu chlapovi stacila?
Dam ti velmi debilnu radu. Ale mozes to skusit. Ak sa da, tu svoju priebojnost a silu pouzivaj v pracovnom zivote, ale v osobnom/súkromnom sa to nauc nejako vypnut. Ako, to veru netusim.

Agnes998

Casto muza chval, maju to radi. Ale davaj si zas pozor, chval ho len vtedy, ak je naozaj za co! Pokial budes mat pri sebe lenivca co pre teba nikdy nic neurobi a budes ho chvalit v nadeji, ze mozno potom zacne aj nieco robit tak bohuzial, takto to nefunguje (vlastna skusenost). Ale ak sa muz snazi ti urobit radost, nieco pre teba urobi, tak chvalou nesetri!

dracie vnady

veru nemen sa, ked si raz muzatka si muzatka, nemas sa komu co ospravedlnovat, prajem vela stastia nech toho samca najdes, odporucam nejakeho vykvaseneho kamionistu s jemnou nadvahou, ten s tebou povymeta kabinu

Agnes998

Preco mas pocit, ze si malo zenska? Mozes byt prieborna, vnutorne silna a zaroven zenska, to sa nevylucuje. Pekne sa obliekaj, maluj a pri muzovi si nechaj pomoct. Nehovorim, ze sa musis hrat na hlupu, toto ani ja nemam rada. Ale nechaj na neho tie muzske prace, nechaj ho v podniku za seba zaplatit ak na tom trva. Nesnaz sa o vsetkom rozhodovat len ty, co sa vas dvoch tyka, myslim napr. kam pojdete a pod., nechaj to niekedy na nom a potom ho pochval za dobry vyber. Nesnaz sa byt dominantna a vsetko vo vztahu riadit. Lebo ak taka si, tak jasne, ze pritahujes len slabochov co sa sami nevedia rozhodovat a ktorym to vyhovuje, ze vsetko za nich vybavi niekto iny.

pre teba

na čo sa meniť.. ostan taka aka si.. napr aj ja citim že mam nejake mužske prvky a naučila som sa to prijimat a využivať. teraz mam priatela a on ma nejake ženske prvky, ktore ja nemam a nehovorime o tom, nepride nam to zapotrebu. v posteli je zas ,,Chlap,, on a klape nam to v každej oblasti. myslim že svoju chlapskost by si mala začat prijmať a využivať. neboj, najde sa raz niekde tvoja polovička. :-)

Makrela

ccpd, si zabil, kamo:-), s tym Lunikom.

Ale vazne. To, ze si drza a vsade sa pchas prva, sa nenazyva "priebojna", ale "individualistka". Ak je to muz, tak, takych nazyvam "iniciativny ko..t". Vsetko, co zvyknu takyto ludia chytit do ruk, tak to do..bu, lebo si myslia, ze oni vedia vsetko najlepsie a s nikym inym sa neporadia, ako to spravne robit.

ccpd

trtkov?

trtka si jedine ta kty.. pokial sa nenaucis respektovat ludi aki su, nikto nebude respektovat teba, chod na Lunik IX, tam ta pomiluju dohneda..