Kam ďalej? Ako to vidíte?

Príspevok v téme: Kam ďalej? Ako to vidíte?
michellem

Prosím chcela by som poradiť kam mám ísť na vysokú, ked budem musieť popri výške pracovať a zarabať si na živobytie,nakoľko mám dosť sťažené finančné aj rodinné/osobné podmienky a budem sa musieť osamostatniť.

Pýtam sa preto,že popri škole je ťažké pracovať a či si teda mám zvoliť skôr externé(platené) alebo denné štúdium.Sú školy kde sa dá výška ľahko zvládnuť dennou formou a popritom robiť? Viete mi odporučiť nejakú,prípadne vaše osobné skúsenosti.

Problém učiť sa nemám,učím sa dokonca rada, len mám skúsenosť už popri strednej,ked som musela nonstop robiť,čo sa odrazilo niekedy aj na zhoršených známkach(neboli zlé,ale kebyže nie som tak unavená boli by aj lepšie) Baví ma každý predmet okrem fyziky,takže som všestranná čo sa týka výberu vysokej,jednu vec viem,že manažment a marketing by ma asi nebavili,neznášam finančných žralokov.

Mala som sen študovať veterinu,milujem zvieratká,ale ten sa mi rozplynul (z finančných a časových dôvodov).Viem,že sa dá študovať v Brne denne(ale to je nonstop-čiže žiadna robota) alebo aj v Ke externe,ale neviem či by som to zvládala

Prosím viete mi poradiť,prípadne aj ak viete bližšie info o študiu veteriny, alebo aj tie iné školy. Budem vdacna za kazdu jednu radu. Dakujem moc

lucka.233

ahoj ja mam skoro podobný problém ako ty, az na to..ze ja som uz strednú skoncila tento rok. A na vysoku ak pôjdem tak az o rok. Totizto musím si na nu sama zarobit. A kedze popri dennom studiu by som to asi nestíhala, tak som sa rozhodla rok pracovat a o rok si dat prihlásku.

Lenze tiez neviem na akú. Vsetko okolo ekonomiky ma nebaví. Tiez som chcela ako dieta veterinu,ale teraz viem ze by som to nezvladala, lebo nemám zaklady a je to dost na rocna skola.