Prváčik po rozvode

Príspevok v téme: Prváčik po rozvode
mamaaja

Zaujíma ma či je niekto v podobnej situácii a má doma prváčika.
Je normálne, že exmanžel si nachádza každý deň zámienku, aby mohol navštvíviť svoju dcéru - prváčku? Rozvedení sme rok a deti bývajú so mnou. Dovolili by ste svojmu bývalému manželovi, aby navštevoval svoje deti, kedy ho napadne?
Pritom trávi s deťmi víkendy, ako to má súdom stanovené. No často sa stáva, že deti odloží u starej mamy a niekam ide.
Aké mám práva? Ako mu môžem zabrániť v navštevovaní detí doma? Ved ak by som ho pri sebe po jeho nevere mohla zniesť, tak sa predsa nerozvediem.

inga19999

to je teda strasne pokrytectvo ist za detmi aj mimo stanoveny cas...no ozaj...bud rada ze sa zaujma...mozes mu povedat ze ma najprv zavolat... kazdy ma svoj zivot a je jasne ze ti tym zasahuje do vasho rezimu mozno prave preto nevola...keby si bola ty v pozicii ze nezijes s tvojimi detmi tiez vyuzijes volny cas aby si za nimi isla...ja fakt nerozumiem co je tvoj problem..ked ti to tak robi problemy tak posli deti s nim von ale asi aj pre deti je to pohodlnejsie ked sa mozu stretavat u teba...podla mna ti tvoj ex nechce robit napriek to investuje prilis vela casu a vytrvalosti...jednoducho chce vidiet svoje deti...ze mu zazlievas neveru je vporiadku ale skus sa s tym vyrovnat...pre tvoje deti je to len a len dobre ze maju otca aj po rozvode...a to ze ich nechava u babky to by som uz vobec neriesila ked ich tam necha na tri styri hodky je ok...aj oni si chcu uzit cas so svojimi vnucatami..ci ty ich nebravas k tvojim rodicom? alebo ich neposielas na prazdniny k babke a dedkovi....rodicia tvojho ex su tiez rodina tvojich deti...to by som aj tvoju starsiu poslala aj ked na nutenu navstevu aspon na hodinu aj ked nechce alebo tam zajdi s detmi aj sama

mamaaja

phoenix - mám rodinu samozrejme, ale takéto veci si riešim sama. Chcela som len vedieť aké mám práva, čím môžem argumentovať, aby nechodil ku mne domov kedy sa jemu zachce. Ale na druhej strane si s ním chcem zachovať dobré vzťahy do budúcnosti kôli deťom, lebo ešte nejaký čas s ním budem musieť komunikovať či chcem alebo nechcem.

Ovečka - teší ma že má záujem, ide o to, aby ten svoj záujem vtesnal do nejakého časového úseku na ktorom by sme sa obaja vopred dohodli. A to on nechce. Vyhovuje mu prepadnúť nás doma kedy sa mu zachce.

Aja02

Aha, ty asi nevies citat. Ved ona sama napisala, ze ho do bytu pusta aj mimo stanovenych dni sudom, lenze milostivy pan sa ani neraci oznamit ze pride, narusa jej kazdodenne plany a este ju vyhadzuje z vlastneho bytu. Boze muzi, uz sa zase netvarte ako vam je strasne krivdene.

0vecka

2 mamaaja a tak to by nemal byt problem okaslat. Inak fakt ze ak tam dcera nechce tak je to uplna blbost ju nutit. Na svokra sa mozes vykaslat ale kazdopadne by ta malo tesit ze ma otec o tie deti zaujem.

Ahaaaaaaaaaa

ved práve to je typické pre ženy, cez deti sa pomstia manželovi.po nevere,neccheš dopriat mu jeho deti, lebo s inou ta podviedol a takým sposobom chceš mu sposobit bolest aku on tebe sposobil.

phoenix

Musíš mu ich dať len v čase určenom súdom, ostatné dni nemusíš, to je len na tebe, ako som už písala. Ustupujes mu, veď to nie je normálne aby ti niekto len tak hocikedy vrazil do domu a ešte ťa aj vyhadzoval. Asi to bol dobre hnusny manžel, ked si si ešte stale neuvedomila, čo ti robí. Nemáš rodinu, ktora ťa psychicky podporí ?

mamaaja

ps2 - nezakazujem mu to, ved ako som písala, dopre mi padne ak po dvoch týždnoch, ich má on aspoň na 2 dni. Písala som o tom, že mi vadí, ak príde neohlásene, vyruší nás z činnosti, alebo kôli nemu musím zrušiť naplánovanú cestu. Jednoducho ten skpôsob ako to robí. Ved by bolo normálne aby napr. zavolal a dopredu by sme sa dohodli na tom, že ich niekam vezme aj počas týždňa napr.!! NIE???

:o) dík za link - no nie je to o mne, našťastie, ak by to tak bolo, zakázala by som mu akékoľvek kontakty s deťmi a to ja nechcem. Bol ich otcom, ked sme bývali spolu a biologickým otcom zostane pre nich aj nadalej.

ps2

Ty sa ho ešte opýtaj, či to nerobí náhodou preto, lebo sa nudí:) Povedz mu, že keď príde z nudy, tak nech radšej nechodí a nech sa radšej pozerá na tie nové dudy:)
www.youtube.com
Fakt nádherná pesnička:)