závislá

Príspevok v téme: závislá
janka1212

Mam priatela 5rokov..velmi ho milujem ,stale ma nenormalne pritahuje,nesmierne po nom tužim atd..a sme spolu stale každy deň..viem ze to nieje asi velmi dobre..proste on ked je s kamaratmi väčšinou v garaži,alebo zajdu na kavu na pumpu pokecať atd..ja normalne žiarlim jak pes !stale chcem byť s nim atd..a ked ma este nieco dokoncit napriklad a už 6hod. uz som nervozna a sa natom aj pohadame..ale prisla som nato,ze to bude tym ze ja sedim stale doma a cakam ho kedy pride s roboty az sa neviem dockat, kamaratky co som mala take dobre vsetky sa poodstahovali do inych miest atd..myslite ze to bude chyba tym ze sa malo stykam s kamaratkami?preto som nanom taka zavisla ?momentalne som aj nezamestnana uz mi s toho asi zacina aj sibat..dni plynu pomaly..a zas nechcem aby som sa mu zhnusila alebo zeby prestal po mne tuziť..co si myslite o tom? aj ked mam niekedy pocit zeby nezaskodil den dva aby sme neboli spolu..a na priatelovi niekedy spozorujem alebo mi povie pri hadke ze ma odnesie domov a tam sa ukludnim..a bolo tak aj a ani sa mi neozval 3dni..cakal ze vraj kedy sa ja ozvem a sa ukludnim..akokeby som mu ani nechybala..ja si vsetko strasne beriem k srdcu..to mam jedinu zasadnu chybu..poradte co mam robiť..ale zas si neviem predstaviť dni bez neho..ja neviem už fakt co robiť..

janinka1212

BLINKA -ziarlivosti ako takej sa nezbaviš uplne nikdy ! mne to velmi dlho trvalo aby som sa v niektorych situaciach radsej zachovala rovnovazne ako hystericky..ale snažim sa..a takisto som mu aj až na 100% neverila ..mne sa tiež stalo ze ma oklamal tiež nie v nevere alebo tak..a mozno preto som zacala pochybovat a tak..ale verim mu a velmi sa snažim tak zatial mi to ide a vidim aj na nom ze je spokojnejší..prišla som nato,že vztah bez dovery je o nicom..ale napriklad keby siel niekde prec do zahrancia trebars bezomna...tak to by som sa utrapila ..neviem si to ani na zivo predstaviť..ale toto u nas nenastane lebo v takych veciach vsade spolu.!

janinka1212

XANTIPA - myslim,žeby ma nepodviedol ale ruku do ohna by som v tom zanho nedala ..a este dnes aky je svet co sa az normalne nukaju zasrane atd..ja neviem, neviem fakt na 100% co by robil keby neaka pekna kocka sa nanho vrhla a balila ho a tvrdila ze to ostane medzi nimi a neviem co este..no,neviem fakt..bolo vela takych co povedali na 100% nie urcite by ma nepodviedol a potom sa to dotycna dozvedela tak ostala zarazena ako stlp..takže fakt neviem..

janinka1212

soraja aj ostatné baby mate uplnu pravdu..uz som sa nastvala a povedala som si dosť ! už mu nevolam tolko,cakam iba kedy on sa ozve,a takisto sa mi aj risuje praca..takže to bude lepšie pre mna..ale zas ked budem robiť cely tyzden nocne tak nebudeme vobec spolu lebo on akurat je cely den v praci do 4 a ja vtdy niekedy budem zacinat..ach jaj..ale co uz..treba sa prisposobiť..ale zas sa bojim ho tak nechavat casto pretoze sa bojim ze si odvykne odomna,prestanem mu chybat..ved to poznate ..ze sa to moze stať..ale ja uz chlapom nerozumiem mala som kamaratky co im davali volnost,boli tolerantne atd...a oni to iba vyuzili a robili si co chceli..takze si myslim ze uplna volnost to nieje to spravne riesenie,a takisto len tutuli mutuli ani sa nehadať nič ! a zas aj ked chlapi maju doma pohodu,navarene,atd atd..hladaju inde ajtak !no preco?! ked sa im zena venuje snaží sa ma doma pokoj,pohodu..a ajtak niesu spokojny...strašne to s nimi ! a PS: SORAJA preco sa pytas odkial som ???

lucka ke

janinka ja som na tom rovnako. s priatelom sice spolu nebyvame ale bez neho mevydržim ani chvilu. s kamaratkami ma to absolutne nebavi. su detinske, len sprostnosti ich zaujímajú. s nim mi je super. no čo už...

xantipa

no 5 rokov, to je už dosť dlhá doba na to, aby si ho mohla poznať a vedieť, či by bol schopný ťa podviesť alebo nie... Myslím si, že by si si mala nájsť nejakú aktivitu, prácu, hocičo, pretože sa nudíš a tak myslíš na podobné veci. A ver mi, že skôr či neskôr to tvojho priateľa omrzí a začne si hľadať inú, keď uvidí, že má pri sebe hysterku a neskutočne žiarlivú ženu, veď kto by chcel takého partnera... musíš to brať s nadhľadom, ja viem že je to ťažké nežiarliť keď niekoho ľúbiš, ale musíš sa premôcť ak nechceš aby tvoj vzťah skončil. Žiarlivosť je typická pre začiatky vzťahu a nie po toľkých rokoch.

ccc

kočky, nemôžete,alebo nemali by ste to tak vážne všetko brať, lebo sa utrápite ! a váš drahý vám nemusí ani nič vyviesť...treba trošku nadhľadu, viem, že sa to ľahko hovorí,ale funguje to..ja som žiarlivca našťastie nikdy nemala a ani si neviem predstaviť, že by niekto mal kontrolovať každý môj krok,sa trošku zamyslite aj nad tým ako sa cítia váši priatelia, keď ich tak sledujete a nenecháte ich dýchať.
ale na druhej strane..dôveruj ale preveruj !
začnite na sebe pracovať..napr.cvičiť, s tým ako sa vám bude meniť telo budete aj získavať sebavedomie,a potom mne veľmi pomáha čítanie..odpúta mi to myšlienky od trápenia,alebo si vezmite z útulku psa..a hneď budete mať menej času a budete viac spokojné

Soraja

janka1212, nebud na neho taka naviazana, ja s byvalym sme to mali tak ako vy dvaja, boli sme spolu kazdy den od rana do vecera. Ale ňneskor zacal behavat po vonku s kamosmi a tak a mne to tiez vadiloa ja ked som nekam xcela ist, tak som enmohla, jak trafena som sedela doma. A z kadial si ak sa smiem spytat? No s tym dotycnym uz nie som,ale to boli ine dovody na to,ze sme s arozisli. Ale teraz mam priatela, ktory byva cca35km od mojho domu, takze nie sme spolu kazdy den a poviem ti urcite to je lepsie, ked nie ste spolu kazdy den:A j ja by som najradsej bola s mojim kazdu chvilocku,ale chlapi su uplne ini. Cim dalej zistujem, ze je to tak. A hlavne ja mam s mojim problem, ze on nevie prejavit city. Aj ked viem, ze ma lubi, ale proste nepovie mi co aj viem teraz aka si peknucka,alebo tak. Zo zaciatku to robieval,ale po dvoch rokoch uz ho to asi enbavi stale opakovat: nechaj mu trochu volnosti, nech ide skamosmi von pokecat aj tak, ved ked sa vezmete a pridu deti, tak nebude mat na kamosov uz tolko casu:-))) Ja tiez ked nie som s mojim som väcsinou doma, bo som mala vzdy stastie na "skvele" kamosky, ktore sa na mna vzdy vykaslali a ozvu s alen ked neco potrebuju. No nevravim, ze mi to nevadi, bo rada by som tiez nekdy vybehla von a pokecala s babou,ale tak takto som bud s drahym alebo doma s havinkom mojim:-))) ale neziarli urcite na jeho akmosov, to je anjhorsie co mozes urobit, daj mu dychat, lebo inak ta necha.

blinka

No janka, mám presne taký problém ako ty...som s ním 2 roky...neviem či mu verím, už sa stalo že ma oklamal...aj keď to neboli vážne veci (nešlo o dievča). Všetko berem vážne...každučkú vec, ktorá mi na ňom vadí. Ale ja ho vobec nechcem kritizovať, chcem aby o mne vedel všetko a ja o nom tiež. Žiarlivosť je veľmi zlá vlastnosť a ja sa jej neviem zbaviť, rovnako ako aj ty, milujem svojho priateľa, veľmi mi na ňom záleží...možno je to veľká chyba...chceme ich mať len pre seba...mám pocit akoby som ho stále kontrolovala...bojím sa že ho stratím, lenže ako sa zbaviť žiarlivosti?????

janinka1234

slavinka uz ta mam v priateloch potom sa ozvem teraz uz idem papa..maj sa krasne ..prajem ti dobru nocku aj tvojej dcerke ktora uz urcite sladucko spinka..:-)