magne b 6 , pomoze?

Ivka 1

Citrát horečnatý sa už v minulosti podával ľuďom trpiacim na neustálu únavu a áno citrát horečnatý je síce organickej povahy ale práve jeho dobrá vstrebateľnosť zabezpečuje aj vstrebávanie škodlivých látok ktoré sa pri výrobe Magne b6 používajú.Mastenec a kaolín sú podľa Teba v poriadku?.Čítala si príbalový leták ?

kablica

Magne B6 nema anorganicke zlozenie.
Magne B6 obsahuje citrat horecnaty, ak je citratovy anion anorganicka zlucenina, zozeriem drotenu kefu.

Ivka 1

Správne to napísala adusaaa, najprv je potrebné zistiť príčinu stresu ale nie vždy sa príčina dá odstrániť ak sa napríklad jedná o stres v práci. Pozitívne myslenie je základ všetkého a s ním to ide všetko oveľa ľahšie. Vlastne všetko,čo píše je pravda.Ja síce aloe v kapsuliach neuznávam ,lebo je to len akási neúplná náhradka kvalitného aloe lebo ak aloe,tak len kvalitné.Pri stresoch veľmi pomáha aloe s prídavkom broskýň.Broskyne blahodárne vplývajú na mozgovú a srdcovú činnosť. Obsahujú karotenoidy- zdroj vitamínu A,čo je veľmi účinný antioxidant.
K tomu by som odporúčala užívať včelí peľ, ten môžeš nosiť so sebou v kabelke a užiť vždy,keď budeš mať pocit nepohody.Zase však je potrebné podotknúť či skôr upozorniť,že nie je včelí peľ ako včelí peľ.Bohužiaľ na slovensku je predávaný včelí peľ,ktorý obsahuje ťažké kovy,teda veľmi si s ním nepomôžeme,skôr uškodíme. Magne b6 má bohužiaľ anorganické zloženie ako skoro všetky produkty z lekárne,ktoré sa ako prírodné tvária. Anorganické zložky sú pre ľudský organizmus ťažko vstrebateľné a teda dokáže z nich zúžitkovať len veľmi málo .

adusaaa

najprv skus zistit dovod toho, co ti sposobuje stres, potom sa snaz vyhybat takymto stresovym situaciam ... treba pozitivne mysliet, ked to uz na teba pride, tak sa skus nejako odreagovat, rob to co ta bavi, mne najviac pomaha sport, idem si zaplavat, obujem korcule ... ako podporu na opdburanie stresu mozes skusit aj magne b6, alebo skus nieco z aloe, ma kopec priaznivych ucinkov, vitaminov, mineralov, ja som najskor pila stavu z aloe, teraz beriem kapsule, skus si o tom nieco precitat www.ajstyl.sk ... ale samozrejme len doplnky stravy ti nepomozu, skus to tak, ako som ti uz vyssie spomenula