Sex

lia29

My ľudia dnešnej doby máme potrebu všetkému pripisovať konkrétny význam. Niekedy nechceš kráčať. Máš chuť bežať. Nechceš rozprávať. Chceš kričať. A niekedy chceš prestať rozmýšľať. Chceš byť v danom okamihu a vychutnávať si ho plnými dúškami. Celkom sa poddať túžbam. A zdieľať ich s milovanou osobou.

miki25

Sex je super vec, pokiaľ je tam obojstranná príťažlivosť. Vtedy je to skutočne super. Super môže byť aj keď príťažlivosť cíti len jedna strana. Mal som taký sex, keď som to robil s niekým ku komu som necítil príťažlivosť, ale z druhej strany príťažlivosť tam bola. Mali ste vidieť, čo sa dialo vydržal som veľmi dlho a dievča bolo úplne na kašu. Museli sme skončiť, lebo celé sa asi po vyše trištvrte hodine strašne rozochvel. Robil som to s ňou asi osemkrát, lebo som si myslel, že sa niečo z mojej strany zmení a nezmenilo. Zakaždým bolo to rovnako zaujímavé. Sex bez obojstrannej príťažlivosti by som zažiť už nechcel. Cítil som sa po každom raze len ako automat. Bohužiaľ nerozmýšľam ako bežní chlapi, ktorí môžu to robiť skadekým.Sex je super vec, pokiaľ je tam obojstranná príťažlivosť. Vtedy je to skutočne super. Super môže byť aj keď príťažlivosť cíti len jedna strana. Mal som taký sex, keď som to robil s niekým ku komu som necítil príťažlivosť, ale z druhej strany príťažlivosť tam bola. Mali ste vidieť, čo sa dialo vydržal som veľmi dlho a dievča bolo úplne na kašu. Museli sme skončiť, lebo celé sa asi po vyše trištvrte hodine strašne rozochvel. Robil som to s ňou asi osemkrát a zakaždým bolo to rovnako zaujímavé. Sex bez obojstrannej príťažlivosti by som zažiť už nechcel. Cítil som sa po každom raze len ako automat. Bohužiaľ nerozmýšľam ako bežní chlapi, ktorí môžu to robiť skadekým.

mnamka257

sex je krasny, pretoze spaja dve osoby, ktore sa maju radi tak blizko ako sa len da, je to jedna z najkrajsich veci na svete, samozrejme s niekym, ku komu citis lasku

trupkaa

Jane:
" Sex je vlastne na nič, celkom to ničí vzťahy podľa mňa, keď jeden podvedie druhého len preto, že má chuť a že je pre neho trošku príťažlivý. Príde mi ešte aj celkom ponižujúci. "

asi zla skusenost, ze?
Asi si zatiaľ nenašla toho pravého. Porozumieš tomu neskôr

Vemeno

Pre zeny je sex velmi dolezity. Jednak sa vsade v mediach odhaluju a minimalne pol zivota stravia tym, aby vyzerali sexy.

Sisi092

haha velmi sa mi páci táto tema...niekedy sa nad tým aj ja zammýšlam.. nemam nic proti sexu.. ale v skutku je celkom bezpredmetný lebo sluzi len na reprodukciu ... neviem a oralny a analny mi pride strašne ponižujuci ... a celkovo mi to už príde smiešne že kvôly par sekundám orgazmu sa namakaju aj polhodinku dvaja ktorý robia smiešne pohyby a tie zvuky a prepotene telá.. neviem ale ked mam pred menzesom a buria sa mi hormony tak vtedy mam nato iny pohlad vtedy by som sex brala...ale to su len hormony ...ale celkovo sex casom upadá, vztahu neprospieva je zdrojom nevery ... nespokojnosti so sebou, komplexov, hádok ..kadecoho..ale na druhej strane take krásne zmyselne milovanie plne lásky je krásne a uvolnujuce..

Jane_3sto18

Existuje skupina ľudí, ktorým sex vôbec nič nehovorí, nechcú ho a sú tak spokojní. Nie sú chorí, len nemajú potrebu tohto pudu.
Sex je vlastne na nič, celkom to ničí vzťahy podľa mňa, keď jeden podvedie druhého len preto, že má chuť a že je pre neho trošku príťažlivý. Príde mi ešte aj celkom ponižujúci.