Časté močenie, riedka stolica, zlý spánok

Príspevok v téme: Časté močenie, riedka stolica, zlý spánok
AdamProblem

Ahojte,
mám 26rokov a už asi rok mám neustále riedku stolicu aj 4-5krat denne. Vpodstate ma nepreháňa, ale ked idem na záchod tak je to vždy riedke. Často chodím aj na malú aj 10-12krát denne niekedy, ale vždy vymočím veľa. Často sa v noci budím a nemám kvalitný spánok.
Pred pol rokom som absolvoval takú mešiu detoxikáciu zeleným jačmenom a chlorelou v kombinácii s jógou.. Cítil som sa lepšie ale problémy ani potom neprestali. A keď si ráno skúsim PH moču, stále je kyslé aj napriek tomu že sa veľmi dobre stravujem. Zelenina, ryby, malo masa, ovocie.. Pohybu mam celkom dost.. A za posledný rok som schudol asi 10kíl.. za 100 na 90.... Možno spôsobené zlepšením stravy. Inak som svalnatý, dobre stavaný, na prvý pohľad zdravý.
Aj podľa lekárov zrdavý jedinec. Tieto príznaky som našiel pri mnohých chorobách, od psychických, cukrovky, celiakii... atd.. Ale ja nemám bolesti a ani žiadne výrazné problémy čo by mi strpčovali život, no len asi všetko v poriadku nie je... Ak niekto viete poradiť, tak veľmi pekne vopred ďakujem...