Hľadám kamaratku

Príspevok v téme: Hľadám kamaratku
lavazza11

Ahojte.. neviem čím to je, ale nemám najlepšiu kamarátku, všetky moje tzv. kamošky už majú svoj kruh ľudí, a ja do žiadneho nepatrím..veľmi si túžim nájsť kamošku, ktorá by mala podobné záujmy ako ja, spolu by sme vykecávali, dôverovali si, chodili na nákupy, na kávu a pod., a bola by mi ako sestra. Samozrejme by som veľmi chcela, aby aj ona mňa tak brala. Mám 22 rokov, som z Bratislavy, strašne rada behávam (je to pre mňa dôležité), zdravo žijem, chodím do fitka, kreslím, nakupujem, kávičkujem :).. Ak by tu bolo nejaké dievča, čo si tiež hľadá kamarátku, ozvi sa :)

blablar2

Ahoj zaujalo ma behanie a nakupy a som z BA:) tiez hladam naj kamku neviem ci je to este aktualne ale budem rada ak sa ozves

Katka333

Ahojte baby :)

Hladam taktiez kamosku/ kamosky. Som uplne normalna baba, ktorá pracuje, občas sa vzdeláva, cvičí, bavi sa a relaxuje.
Budem rada keby sa ozves a mozme dat spoločnú kávičku :)

Hladam kamosku, nie partnerku. Aby nedošlo k nedorozumeniu.

Tesim sa velmi na tvoju odpoved :)
Katka

Blancheee

Ahoj, tiež som z Bratislavy a milujem nákupy, kávičkovanie a milujem šport (hlavne obľubujem hry typu volleybal, ale nemám problém robiť hocijaký iný šport) Rada by som chodila na hrádzu korčulovať a kecať v bufete, chodiť sa kúpať a rozoberať chalanov. Moje posledné kamošky ma veľmi sklamali a mám už len väčšinou dobrých kamarátov, ale predsalen žena potrebuje svoju najlepšiu kamošku.

Skusim

Ja som z BA mam 23 rokov a hladam si kamaratku,som chlapec :) Rad chodim do fitka a mam rad prechadzky,ak by niekto mal zaujem poskytnem email + foto :)