Strata chuti

Príspevok v téme: Strata chuti
Nattyyy

Ide o to, že pred 10-11 mesiacmi som mala psychicky náročné obdobie, (škola, rodina, zdravie všetko dokopy) trvalo niekoľko mesiacov postupne som sa s toho dostala, dnes je to relatívne fajn, ibaže mám jeden jediný problém - spozorovala som, že som úplne stratila chuť milovať sa, skrátka to nepotrebujem. Keď sa tak spätne na to všetko pozriem, vychádza mi to tak, že je to práve s toho ťažšieho obdobia. Aj to by bolo fajn, keby že som nikoho nemala, ale s priateľom sme spolu 2 roky aj pol, hlavne jemu ďakujem že mi pomohol dostať sa z toho všetkého, ibaže on sa žiadnej "odmeny" nedočkal, práve naopak. V podstate mi to všetko takto vyhovuje, lebo nemám žiadny "chtíč", sem-tam sa premôžem, je to žalostne málo, aj to len kvôli priateľovi. Pravdou je, že mi to vlastne takto vyhovuje, sex raz za jeden-dva mesiace, už sme si zvykli, ale som presvedčená o tom, že priateľovi NIE. To je logické. Ale je najvyšší čas to riešiť, potrebujem poradiť ako. A či vôbec, zrejme je zbytočná otázka, či chlapovi stačí sex raz do mesiaca. Ďakujem pekne. Ja mám 23, priateľ 27.

Nattyyy

čiže to by som sa chcela spýtať, či je to normálne alebo som sebecká. A ak nie, tak čo robiť, aby to tak nebolo.

Nattyyy

Už som sa o tom s priateľom rozprávala, mám pocit že mu je "ľúto" vyčítať mi to, keďže boli okolnosti aké boli. Najhoršie na tom je fakt, že ja som takto spokojná, teda nie som - keď ani partner nie je, ale nebiť toho, tak to vôbec neriešim.

mirriam

A s nim si o tom uz rozpravala? Ja som bola na tom podobne, lenze s manzelom. Vyriesili sme to tak, ze som zacala na sebe pracovat, dat prec stres, prijat endorfiny. Po mesiaci-dvoch som bola ako novy clovek. Hlavne sa do toho nenutit. To je kontraproduktivne.