Čo robíte pre všeobecný rozhľad?

lilyiankaa

nedá sa tu konkrétne napísať, len všeobecne, pretože každý z nás sa zaujíma o niečo iné a keď ja sem napíšem 10 kníh, 20 www stránok a plno iného ostatným sa to môže zdať nezaujímavé .... takže ako písala korkova, ja tiež ak nejakému slovu nerozumiem, hneď si ho idem vyhľadať a pod.

korkova

Ja napriklad robim pre vseobecny rozhlad to, ze ak si napr pozeram spravy, alebo citam clanok na internete a niecomu nerozumiem, tak si to idem vyhladat. Kazdy den pozeram rozne vedomostne sutaze, citam clanky. Nemusia byt mega vedecke. Staci mat prehlad o tom co sa prave deje vo svete, ako to funguje, ako to bolo kedysi.

Napriklad sme ma kopec stranok a podstranok, pripadne videi, ktore su velmi zaujimave. Casopisy a noviny si nekupujem. Skor citam knihy (ako relax, takze nic take z coho by som sa ucila) a zvysok dohanam na internete.

sweater.

ake konkretne? citas a sledujes vela, vela faktova a myslienok ti prejde cez hlavu, a nakoniec si utvoris svoj nazor na danu vec, ktory bude podlozeny niecim. tadaaaa takto vznika vseobecny rozhlad. to nieje o tom ze si precitam 5 kniziek a som chytry jako radio. citaj o tom co ta zaujima, aka problematika

lilyiankaa

ja čítam encyklopédie, pozerám dokumenty a rôzne životopisné filmy a pod .. určite by som nečítala bulvár a ani tie trápne netové stránky ako napr. topky.sk, kde sú "zaručené" info ;) a stretávam sa s ľuďmi, ktorí rozhľad majú a môžem si ten svoj pri nich rozšíriť ...