Trápim sa lebo som škaredá

Príspevok v téme: Trápim sa lebo som škaredá
takata

Mám už skoro 23 rokov, som škaredá. Ľudia mi to aj bez problémov povedia, že som škaredá. Nemám ani žiadnych kamarátov. Vyzerám ako opica, spolužiaci ma aj tak na základnej prezývali, že som planéta opíc. A to mi nepovedali len v škole, ale aj ľudia na ulici a aj sused. Už je to dobrých 7 rokov, čo som vyšla zo ZŠ ale ešte s tými narážkami na môj výzor som sa nevyrovnala. To bolo na dennom poriadku. Keď som to povedala rodičom, že mi v škole nie je dobre, tak ma len odbili že nemám žalovať, a keď som im povedala že už do tej školy chodiť nebudem tak sa mi vyhrážali že zavolajú na mňa policajtov pôjdem do decáku a neviem čo ešte. A neraz som prišla domov s revom keď ma cestou zo školy spolužiaci zmlátili. Nakoniec ani neviem ako ale tú školu som skončila. Doteraz som si kvôli mojej otrasnej tvári nenašla priateľa. Keď si aj hľadám vzťah cez net, napríklad na pokeci tak akonáhle pošlem fotku tak mi prestanú chalani písať a aj mi povedia že som škaredá a sa im nepáčim. Chcem ísť na plastiku s tou tvárou ale mama o tom nechce ani počuť. A pritom ona aj s babkou každý týždeň do mňa rýpu aká som neschopná si nájsť priateľa, že v mojom veku už niektorí aj majú deti. Rozmýšľam už aj nad samovraždou, celý môj život bol len utrpením, už dlhšie myslím že toto bude najlepšie riešenie.

LMarika

Takata - co konkretne ti na tvojom vyzore najviac prekaza? Krivy nos? Odstavajuce usi? Krive zuby? Akne? Vyrazna nesumernost tvare? Farba oci? Farba vlasov? Uces? Hustota vlasov a ich tvar? Ako si na tom s postavou? Si spokojna so svojou vyskou? Si spokojna so svojou hmotnostou? Je tvoja postava sumerna (velkost prs = velkosti zadku)? Pytam sa preto, lebo su veci, ktore sa zmenit daju a su veci, ktore neovplyvnis a nezmenis bez plastickej operacie. Zameraj sa v prvom rade na veci, ktore zmenit mozes, predovsetkym na postavu. Zacni sportovat, ale tak, aby si precvicila svaly celeho tela, napriklad fitness, plavanie... Niektori muzi sa pri hladani si partnerky zameriavaju takmer vylucne len na postavu a na tvari im skoro vobec nezalezi, ini si zase vsimaju len tvar a postava ich takmer nezaujima. Na kazdej zene je nieco pekne a urcite aj na tebe, len to treba objavit. Len si predstav, ze napriklad o rok v lete vyjdes na kupalisko s tehlickami na bruchu a s peknymi vysportovanymi rukami a nohami, s peknym zadkom a ine zeny, ktore su sice do tvare pekne, ale mlandrave, lebo sa im nechce cvicit, ti budu zavidiet, ze tebe sa na zadku netrasie slanina a im ano. A nejeden chlap sa po tebe pozrie, lebo na peknej postave je co obdivovat, aj keby tvar nebola zrovna tvojou najsilnejsou strankou. Postavu, samozrejme s vynimkou vysky a s vynimkou prs, zmenit mozme, predovsetkym usilovnym cvicenim. Co sa tvare tyka, ak najdes dobru, sikovnu kadernicku, ktora ti navrhne nejaky pekny uces, mozno aj zaujimavu farbu, ci melir, tiez to bude zmena k lepsiemu. Aj zmena v style obliekania moze byt prospesna, ak peknym a vkusnym oblecenim zvyraznis na svojej postave to, co je na nej najkrajsie. Akne ta netrapi? Ja som mala akne este aj po tridsiatke. Akne a svrbenie pokozky u mna definitivne zmizli, odkedy som vylucila zo stravy potravinove alergeny a ani sa mi verit nechce, ze len tak malo stacilo, aby som zila ako zdravy clovek. Pokial ide o krive zuby, tu pomoze len fixny strojcek, cim skor, tym lepsie. Ak mas pocit, ze su tvoje zuby zlte, staci navstivit dentalnu hygienicku a ta im vdaka vykonaniu profesionalneho cistenia prinavrati ich povodnu farbu a nebude potrebne ani bielenie. Co sa tyka tvaru nosa a usi, tie, bohuzial, inak ako operaciou nezmenis. Je to sice na zvazenie, lebo kazda plasticka operacia je v prvom rade draha, ale telesne zdravie pacienta urcite nezlepsi, iba ak psychicke, ze sa uz kvoli svojmu vyzoru nebudes tak velmi trapit.

ylvlvlv

Ja neverim ze sa s tebou nic neda robit. Respektive ze ty sama so sebou nemozes nic spravit.

Prvy, a najvacsi problem je v tvojej hlave.

Druhy, ovela mensi problem, ale nie menej dolezity je ten ako vyzeras - ak ti niekto povie ze na fyzickej krase nezalezi = klame, ALE, ty to mozes vylepsit. Toto ti neskutocne pomoze v tvojom prvom probleme.

Krok za krokom to ide, ale nie vsetko naraz, to rozhodne nie.

beacon

Yps ka zas pozn skarede zeny ktore sa vnimaju ako pekne maju vysoke sebavedomie lebo maju silne vnutro su spolocenske s dobrymi schopnostami a su to poriadne spaty ale vdaka svojej povahe sa tak nevnimaju.

MARISAPEPE

servus chcem ti povedat ze to ako vnimas seba je zrkadlim tvojej psyxhika sksennosti a povahy keby ai mala inu pivagu spravanuw achopnoati je moznw ze by si sa vnimala mozno aj ako pekna.
Ja riez som spata este aj heb mam na hrudnky v dectve som trpwla velmi ked mi hovorilu som cela pi babkw to ma poznacilo ze som vsetko po nej zdedila tak ale mam sibew achopnosti a potom som vystudovala pstxhologiu co my vyliecilo moje velkw komplexy.Zacnu pracovat na svojej psyxhike mozno aj nejake sedenia u psychologa a kyrz asertivity by ti mohol pomoct.Pravdwpodibne ma zovnajsok uplne normalne ako vacsina len na psyxhike treba zapracovat a zvysi sa ti sebavedomie.Aj nejakt kurz jazykovy vylesti si dusu a stupne ti sebavwdomie.

lombardo1981

Prepáč, že som sa ťa dotkla, ale iba som sa spýtala (a použila ak). Možno trochu tvrdšie, ale moje skúsenosti...
Takže ešte raz sorry.

tlstoch joe

asi keby som ju miloval, tak kilecko hore dolu by mi nevadilo, ale ak ma byt strasne tucna, tak ano vadilo by mi to, lebo by mi mohla zomriet na choroby spajajuce sa s nadvahou az obezitou. nad tym si nerozmyslala ze? vtedy je na mieste aby schudla a zdravo sa stravovala...samozrejme by som tou cestou s nou prechadzal, lebo nie som taky povrchny ako si myslis a ze by som ju pustil k vode. h**no vies, tak neries!!!

lombardo1981

Mal by si vedieť, že ani ja nemyslím, že existujú škaredí ľudia... CHUDÍ ČI PRI TELE. Každý má niečo, s čím iného zaujme, čo vyžaruje, len treba poriadne pozerať. Ak to to ten druhý nevidí, je to znak jeho povrchnosti.
A čo sa týka plastiky, ja by som si NEDALA urobiť ani silikóny.
Mám na teba jednu otázku. Keby si si nejakou náhodou našiel trvalý vzťah a tvoja milovaná by pribrala, nútil by si ju, aby to zhodila? Alebo by si ju jednoducho nútil škrtiť si porcie, aby sa tak nestalo? Ak áno, dávaš jej vstupenku do vlaku zvanom PPP.

tlstoch joe

ja aspon neverim, ze by mohla byt skareda, lebo vsetky stihle zeny, nech vyzeraju akokolvek su pekne...to je proste priroda a ja davam aspon ako take riesenie...ci ma ist na plastiku podla teba? Ty jej tu len filozofujes o podstate veci, ktore su v skutocnosti nepodstatne, ale riesenie si jej nedal ziadne.