Averzia

phoenix

GoFruit, veľa zvierat robí to, že ulovia iné zviera a držia ho paralyzovane a jedia postupne, aby im dlhšie vydržalo. Zaziva a pri vedomí. Bohužiaľ. Iné , nakladu vajcia priamo do tela a mláďatá ho zjedia zvnútra. Ale oni iný spôsob nepoznajú, my áno.

Prezývka55

Presne tak vsetci co skodia tak povinne do kuchyne a s nozikom si odrezat ruky, aby sa vyrovnala rovnovaha :D

GoFruit

toto su len tvoje dohady. len aby si si mohla ospravedlnovat to ako zijes a nicis prirodu. pravdepodobne mas aj pravdu, ale to nemeni nic na tom, ze zatial sme to my ludia, co tu skodime najviac.

Čarodejka

Je to všetko len o sile jedinca a veľkosti jedinca, ktorý na našej planéte žije.

Predstavte si, že by mal lykožrút 3 m - nebol by tu ani jeden strom.

Človek dostal príliš veľkú silu a to je v nerovnováhe ale ak by nejaký iný živočích dostal rovnaké schopnosti tak robí presne to isté.

GoFruit

jezis maria prezyvka, ok nehadam sa, zjavne sa na to obaja pozerame inac. ale dajme tomu ze by lykozrut vyzral les, ok predpokladam ze les by znova dorastol, kym oblasti znicene atomovym odpadom uz asi nikto nikdy nezregeneruje, teda mozno o par stoviek tisic rokov

GoFruit

blbost, nenicia prirodu v takej miere ako my, to hadam nemusim vysvetlovat, co robia ludia (atomky a ich odpad, chemikalie do vody. pody, klcovanie lesov, nadmerny vylov ryb, plastove ostrovy v oceanoch) alebo to chces porovnavat? Zabijaju ine druhy, ok ved sa potrebuju najest. Ale clovek predtym ako zabije zviera na to aby sa najedol ho drzi v strasnych podmienkach, na silu ho vykrmuje doslova srackami a preto zviera uplne neprirodzenou stravou, vlastne ho tyra lebo je zavrete bez svetla v miniaturnych priestoroch a potom ho casto osklbe z koze este pred tym ako ho zabije. Aj toto robia zvierata vsakze. No skoda reci na vas.

Prezývka55

Aj zvierata nicia prirodu a zabijaju nie len seba ale aj ine druhy :D v nicom sa neodlisujeme gofruit v tomto.

GoFruit

Hanka co tym chces povedat ze aj ludia sa mozu tak spravat ked to robia zvieratá? Ja chapem chces mi dokazat ake su zvierata strasne zle a zakerne a co? My sme trochu na inej urovni, mali by sme vediet rozlisovt co je dobre a co nie, ale spravame sa teda minimalne rovnako a dovolim si tvrdit ze horsie. My totiz navyse nicime aj prirodu a vsetko co nam pride pod ruky. Keby sme len seba zabijali to by bolo pre planetu super.

hanka9

Kukucka ako lesny vtak

sa nesERiE s nikym

nastahuje sa drzo do hniezda ineho druhu vtaka, v ktorom ma mlade

no a

jednoducho ich z hniezda vsetky povyhadzuje von

a spadnut z vysky povedzme 10-20 ci viac metrov na zem nie je pre mladata nic prijemne, vsak

ale je kopec dalsich a dalsich preukazanych pripadov zvierat, ktore sa deju bezne v prirode. Jednoducho evolucia to tak zariadila.