bolesti končatín

masa

Áno, mám problémy zhruba také isté ako tvoj otec. Od vianoc ma bolia nohy a chrbtica v krížoch. Bolesti sú také silné, že niekedy neviem ani chodiť. Bola som hospitalizovaná-dávali mi infúzie. Liečba mi takmer vôbec nepomohla. Výsledky z CT hovoria o protruzii diskov a stenóze spinálneho kanála. Má o tom niekto vedomosti?
Je pravda, že ak mám takto postihnuté viaceré stavce je to neoperovateľné?

71gloria

Ak kĺby reagujú na teplo negatívne, znamená to, že je v nich zápal, na ktorý dobre posobia studené obklady. Po ústupe zápalu je však potrebná terapia teplom.

laik

Lekári povedia, nič konkrétne, ale aj problemi s pečeňou súvisia s krvou a prekrvovanie jemných vlasočníc v kostiach. Skús si najsť stranky na internete v suvislosti: pečeň-bolesti nôh.Nemá aj odvápnenie ? Ked sa to spoji dokopy tak to su aj bolesti dol.koncatin. Čitaj to bez emocii, okamzitej pomoci. Nenaleť na reklamu vyrobkou. A mozno by mal cvicit kazdy den z tejto stranky:www.cvicime.cz
Ja mam bolesti dolnych koncatin a pri precvicovaní mi ustupili. Mna posledne silne boleli po antibiotikach, az som musel prerusit uzivanie.Prestuduj si tu www stranku s uvahou, nie len ako knihu. Mozno najdes pomoc tam.

71gloria

Myslela som si to, Nikola.Všetko to spolu súvisí.Ak má otec záujem sa preliečovať, meniť trochu životosprávu,vtedy sa mu može polepšiť od bolestí uľaviť.Na začiatok by mohol skúsiť toto:Do 1 l vody dať za hrsť čerstvej žihľavy,tri minúty povariť, nechať 10-15 minút odstáť, vliať do vane s teplou vodou.Robiť si pár dní taký kúpeľ.

Nikola

No zistili mu všetko možné-zápal žalúdka, žlčníka, pečene, vlastne všetky výsledky mal pod normal, ale nič konkrétne ,čo sa týky tch bolestí nezistili. Bol pri štyroch neurologoch, na psychiatrii, či to nemože mať psychický povod, má aj slabú reumu , ale nik zatial nepovedal, čo mu vlastne je. .

jaeny

ahoj nikola,ja som mala minulý rok podobný problém,bolela ma lavá ruka a trpli mi prsty.Chodila som po všetkých možných vyšetreniach ale nič konkrétneho mi nezistili.V januári mi operovali laket a za dva týždne na to, som dostala záchvat pri ktorom sa zistilo že mám tetániu.Odvtedy beriem cipralex,magneB6 a som v poriadku.S rukou mám pokoj,možno ani operovať sa nemusela keby to skôr zistili,marodila som zbytočne 4mesiace.