Môže pečeň bolieť?

Parazity_1

Tak nakoniec mi zobrali slepe crevo. Som 2 dni po operacii. Ziadne parazity ani helikobakter sa z krvy nepotvrdili. Slepe crevo bolo nepriechodne, zrejme to sposobovalo tie bolesti na pravej strane. Este cakam na vysledky z histologie ci bol v slepaku aj zapal. Takze tak zatial moj pribeh s bolestami na pravej strane brucha.

Parazity_1

dnes som dostal vysledky na stolicu, parazity ani helikobakter nebol potrvdeny. Doktorka povedala, ze odhalit parazity nie je take jednoduche tak ja neviem. V lete mi podla stolice vraj dakej zvysenej hladiny neviem coho si asi tipla ze mam parazity, tak mi dala vermox, ktory ma siroku ucinnost voci parazitom. Situacia je taka, ze mi je teraz trochu lepsie, ale to neznamena ze som zdravy. Buduci tyzden ma caka este raz sono tak uvidim co tam. Ale ak ani tam sa nic neukaze, tak potom uz fakt neviem. Ako sa da zistit ci mam poskodenu crevnu floru?

odpovedam

Parazity_1, na ake parazity si bol lieceny, ked vermox si bral? si mal mrle alebo co? na zaklade coho ti to lekarka predpisala, ked pises, ze mas krv, stolicu, RTG ok? ci predtym si nemal? alebo len tak si jej povedal, ze mas asi parazity a predpisala ti ho? lebo to moze byt x inych problemov, co ti to sposobuje a nie len parazity. napr. aj poskodena crevna flora, co sa da napravit spravnymi prostriedkami, precitaj si RNG ako na to.

Ivka 1

Takže Aloe (dúfam.že kvalitné) zatiaľ nechaj na boku. Začni s orešákom na lačný žalúdok a palinou . Keď doužívaš orešák, je potrebná detoxikácia - tú začneš s Aloe - najprv 3x denne jedna polievková lyžica na lačný žalúdok minimálne 20-30 min.pred jedlom a po týždni prejdeš na dve pol.lyžice 3x denne.

Parazity_1

Mam otazku. Kupil som si aloe vera, palinu pravu a orešak čierny. Mozem ich uzivat spolocne samozrejme v predpisamych davkach?

Dik

Ivka 1

Na parazity neúčinkujú žiadné antibiotiká iba si poškodíš pečeň.
Skús si zadať do googlu : orešák čierny, má veľmi dobré antiparazitné účinky. Potom je potrebné pečeň detoxikovať.S tým mám veľmi dobré skúsenosti. Ešte je jeden výborný prípravok proti parazitom ,momentálne si neviem spomenúť ale pozriem to a napíšem.

ajja

Parazity_1
ake antibiotika ucinkuju na parazity?

agartio2
by nam mohol dat radu,ako sa zbavit parazitov,myslim,ze by mu vela ludi bolo vdacnych za nu