Nepritomnost milovanej osoby

Príspevok v téme: Nepritomnost milovanej osoby
dusanbucky

Cim to je, ze v nepritomnosti milovanej osoby na mna lezu take pocity ze mi chyba? Neviem ci je to pocit ze chyba, alebo nieco viac, ale mam pocit ze je to silnejsie ako by malo byt. Nikdy predtym sa mi to nestalo, pri nikom. Viem ze je v poriadku a je v bezpeci, dokonca aj viem co robi, a aj to ze sa vrati do par hodin, a nie je tu len par minut. Tieto pocity trvaju uz dost dlho, vzhladom na kratky cas co sa pozname. Skusam sa zamestnat (praca, varenie, upratovanie, citanie, film, aktivna komunikacia s rodinou alebo kamaratmi), byt fyzicky prec a to velmi daleko, bez moznosti spojenia sa alebo videnia sa. Ako je to mozne a ako proti tomuto nieco robit? Zmizne to niekedy, aspon do takej normalnej urovne? Ako je mozne ze tieto pocity dokazu tak vykolajit inak normalnu osobu, ktora nikdy netrpela a ani netrpi nicim psychickym a nic ine v zivote jej nechyba?

dusanbucky

No a najhrosie je, ze keby toto vsetko preukazem v realite (tj. poviem to), tak s tymto pocitom uz totalne zadusim. To je tiez blbe.
A ako dlho poznate tych, co vam chybaju?
Hovori sa ze CAS CAS CAS.. novy cas.. lenze.. haluz je, ze poznam niekoho, kto ked sa odluci od milovanej, tak je z toho tiez vedla.. A to sa poznaju cez 40 rokov. tak aky cas to vylieci :)
Ked je to v povahe, tak to bude asi najhorsia moznost.. Potom jedine mierne zmenit povahu, aby to nedusilo tu druhu osobu.. lebo sa mi zda ze toto je dost nebezpecna vec.. a uplne zbytocne!!! alebo zeby prave toto bol vrchol citov, pohybovanie sa na hrane citov (lasky?) versus obsesie alebo nejakej alebo poruchy psychyckej (zavilosti uz v zlom?) ?
a davate to aj najavo, to ze vam chybaju alebo radsej nie ?

Zaran

kokooos jak keby som čítala po sebe :(((( s tým rozdielom že ja moju milovanú osobu uvidím o 10 mesiacov :/ existuje na to nejaký liek okrem toho že to chce čas?Lebo ja si nedokážem zvyknúť a sužuje ma to nonstop ....

LILIII

Ja som mala priatela v legii a ked bol prec, nebolo dna ,kedy by som nan nemyslela hrozne som sa bala ,ze sa nieco stane az sa stalo ,mozno som si to privolala ja svojimi negativnymi myslienkami ....... nechci zazivat to co ja ,ja ked sa zalubim ,tak vzdy cakam a cakam ,alebo pracuje mimo republiku ,alebo je vojak ,alebo .........
Mozno ty na priatelku az moc lipnes (tuzis po nej) ,ale na lasku a odlucenie nepomoze nic ,len cas ..... cas zvyknut si