Preco mi ludia lezu na nervy?

Príspevok v téme: Preco mi ludia lezu na nervy?
nezmar

ahojte, mam nasledovny problem, myslim ze bude niekde v mojej psychike, len neviem o co sa jedna, po urcitom case mi drviva vacsina ludi zacne liezt na nervy, hlavne ak sa s niekym stykam castejsie, ked uz si aj myslim ze mam niekoho rad a je mi s nim fajn, zacnem na nom akoby hladat chyby a znechucovat si ho, jedna sa o kamaratov, spolupracovnikov, v minulosti spoluziakov a bohuzial aj o priatelky, som skor samotar a introvert a niektori ludia to moc nechapu a urazia sa ked im parkrat po sebe poviem ze nemam cas alebo naladu, o frajerkach ani nevravim, myslite ze by som mal zajst k psychologovi alebo to je normalne ?

phoenix

Načo im davas najavo že ťa znervoznuju ? Ked ich máš dosť, proste odíď s tým že máš prácu. Ked si od nich dostatočne oddychnes tak sa vrat.

katka k.

tiez ti rozumiem..mne napriklad ide na nervy ako dookola kecaju o tych istych blbostiach, nic nove, orginalne, len banality, alebo ohovaracky, prip. veci jasne ku ktorym sa netreba vyjadrovat.

katajin

nuž jednoducho si tvrdý samotár, nemyslím si že by si tých ľudí nemal rád, len ich jednoducho permanentne nepotrebuješ k svojej existencii. Rád si v ich spoločnosti, len nech to netrvá dlho, mám pravdu ? Na 80% si vystačíš sám. Viem o čom hovoríš :)Rob to čo ťa robí šťastným, nie čo okolie od teba očakáva.No ak ťa to veľmi trápi a veľmi to narušuje tvoje vzťahy s ľudmi, rozhovor s odborníkom na ľudské správanie ti iste neuškodí a poradí ti ako svoj postoj k ľudom korigovať.

endura

K psychošovi zájdi, aby si vedel, ako sa týmto vyrovnať, a hlavne aby ti poradil, ako menežovať ženy ako tvoje budúce frajerky, aby sa v tvojej spoločnosti necítili zle. Nie je OK, keď po čase začneš na ľuďoch hľadať negatíva - s týmto niečo rob - nezmier sa s tým, že:"Však je to moja povaha", lebo táto črta by ti mohla narobiť veľké škody keď budeš starší, kedy nezvládnuté črty povahy majú tendenciu prerásť do psychiatrickej diagnózy.

bluntrapkac

preyo idu na nervy lebo si silnejsi introvert menej spolocensky s jemnymi nervami teda nemas potrebu sa otvarat talze any si prezil a ak este pracujes kde kazdy vela rozprava sa musis pretvarovat.urcite ziadneho psychologa ti netreba mavstivit naco?????co ti bude vediey zmenit pracovne miesto vhodne pre tvoju povahu??? introverti to maju tazsie lebo nepotrebuju spolocnost su radi sami a vacsina prace si vyzaduje btt druzny a spolocensky a ty taky nie si a z toho je konflikt v tvojej dusi.zmen pracu alebo sa mauc pretvarovat klamat spravanim.