trinordiol a chlpy

Príspevok v téme: trinordiol a chlpy
mia

caute.Berie tu niekto trinordiol? ak ano všimli ste si nejake vedlajsie ucinky? lebo ja uz beriem 3 roky.pribrala som viac ako 10 kg. ale teraz ma trapi este vacsi problem, asi pred rokom som zacala strasne chlpatiet, na vnutornej strane a zadnej strane stehien, na bruchu, a v okoli bradaviek,uz som si vsimla mini chlpky na hrudi.fakt neviem co mam robit. tato antikoncepcia mi vyhovuje, len neviem ci chlpatiem od toho alebo od niecoho ineho.prosim poradte mi,co mam robit a hlavne ako sa ich zbavim?dakujem

molco

ahojte holky, ja som brala trinordiol 2mesiace..lebo som pribrala 6kil...co je nieoc sztrasne, tak som to hned vysadila..predtym som mala dobru postavu a teraz..nieoc strasne, ale ochlpenie sa u mna nezvyraznilo vobec, co ma tesi:) fakt, to svinstvo brat netreba..je to ete stara anti a velmi pozadu..

lalalala

AHOJ MIA, MAXIMALNE S TEBOU SUHLASIM... JA SOM TIEZ UZIVALA TRIONDIOL A POL ROKA A PRIBRALA SOM VYSE 10 KIL A TAKTIEZ POCITUJEM NADMERNE OCHLPENIE... TERAZ MAM PROBLEMY AJ S VYNECHAVAJUCOU MENSTRULACIOU. BOLA SOM NA ENDOKRINOLOGICKOM VYSETRENI A NIE JE TO STITNA ZLAZA... PRAVDEPODOBNE TA ODPORUCIA NA LAPAROSKOPIU.. DRZ SA A NEBER TO SVINSTVO..

jaska

ahojte...ja som brala trinordiol asi 7 rokov a žiadne vedľajšie účinky som nezbadala...potom mi môj bývaly lekár povedal, že sa prestal vyrábať a tak mi nasadil triquilar...doteraz ma to ani nenapadlo, až keď som začala čitať tieto príspevky...prave pri tomto som si všimla, že som za rok pribrala 6 kíl, a začali mi rásť chlpky okolo bradaviek a na bruchu...

katuska_xxxx

neviem..citam tu same negativa.. ja ho beriem nieco cez rok.. a neobjavilo sa u mna vobec NIC.. neviem mozno stastie,nahoda..

alenka

ahojte moja kamaratka brala trinordiol a pri tom otehotnela to by ale nebolo take ale ona tvrdi ze prve mesiace dostavala kramy je to vobec mozne???

:)

Brala som Trinordinol len dva mesiace a už sa dostavili nežiadúce účinky...u mňa krvácanie z nosa napr. Čo z toho vyplýva? Každá jedna sme jedinečná a na každú z nas vplýva antikoncepcia rozdielne...je veľa druhov a dôležité je dodržiavať liečbu-užívanie a sledovať či sa nevyskytnú nežiadúce účinky, samozrejme spolupráca s gynekológom.Teraz neberiem žiadnu antikoncepciu...sú aj iné spôsoby ochrany.Prečo by si žena mala nechať zasahovať do organizmu a meniť si hormonálnu rovnováhu...antikonceciu schvaľujem pri liečbe hormonálnej nerovnováhy.Tak, pravidelne testy krvi počas užívania antikoncepcie a pravidelné gyn. vyšetrenia by mali byť samozrejmosťou ! Stále sa na všetko pýtajte svojho gynekológa...on je tam od toho ,aby ste dostali dostatočné info o antikoncepcii.

zuzka19

ja beriem trinordiol uz skoro 2 roky a som velmi spokojna,nemam bolestivu menstruaciu,mam ju len 4 alebo 5 dni,vzdy pride cca.o 2 hodinky skorej pozdejsie v ten isty cas a ani plet sa mi nezhorsila a pribrala som nejake 3-4 kila,ale to ani nezbadat a hlavne u mna :)

gaerys

Ja beriem trinordiol 6 rokov s rocnou prestavkou a ziadne ochlpenie,ani priberanie sa neobjavilo.Menstruaciu mam presne na hodinu kazdy mesiac.Takze nemozem povedat, ze by som mala dovod byt nespokojna.Pravda vsak,je ze su aj novsie HA takze asi aj ja prejdem na nieco ine.