Maximálny počet deti v školskej družine?

Príspevok v téme: Maximálny počet deti v školskej družine?
Maruska9

Dobry den prajem,

chcela by som sa spytat ci neviete kolko moze byt maximalny pocet deti v ŠKD. Potrebovala by som nejaky konkretny zákonnik alebo nieco, o co by sa mohla moja mamina opriet, nakolko ma velmi vela deti uz teraz, a stale sa prihlasuju, povacsine chlapci, a je to neskutocne psychicky narocne vsetkych ich zaihrat, pisat si s nimi ulohy.. ustrazit ich.
Velmi pekne dakujem.

ni-ka

vsak ale k tomu aby tvoja mama isla za riaditelom a povedala ze take kvantum deti nezvlada na to netreba zakon...staci dohoda medzi nimi v ramci skoly...

Maruska9

takto sme to nasli aj my na nete, ale nikde sme nenasli nejaky konkretny zakon alebo nieco.. chapete, nieco o co by sme sa mohli opriet pravne, ze to tak musi byt... nie len,ze sme to nasli tam a tam na fore.. .

A ohladom tych uloh (pytala som sa maminky)
povedala, ze to zalezi na poziadavkach rodicov, s niektorymi detmi si pise, s niektorymi zase nie.... a pisu si ich az doma s rodicmi.

lilyiankaa

a u tvojej mamy v družine sa píšu úlohy? pretože napr. moji spolužiaci si ich tam tiiež museli písať, ale teraz je synovec prváčik a decká si v družine nepíšu úlohy, pretože o to sa má doma starať rodič (to som tak odbočila, ale som zvedavá)

ni-ka

pocet deti v triede na vyucovacich hodinach urcuje zakon MS SR ale co sa tyka SKD tak to zalezi len na vedeni skoly...cize ak sa tvojej mamine zda deti v druzine vela a ma s nimi problem ustrazit ich,nech sa obrati na riaditela a riesi to s nim...