Má vzťah kde jeden nemiluje zmysel?

Príspevok v téme: Má vzťah kde jeden nemiluje zmysel?
Sadness

Ahojte, neviem si vôbec poradiť a od kedy to viem neustále na to myslím a trápim sa. Náš vzťah už nieje taký ako bol, aspoň z mojej strany. Ale od začiatku. Sme spolu krátko, len dva mesiace. A ja som za tú dobu urobila pár chýb, reagujem prudko v niektorých situáciach a zbytočne sa rozchádzam. Ale ja si neviem pomôcť, proste to tak vtedy cítim a tak to aj spravím. Ale snážim sa polepšiť už. Uvedomujem si, že to nieje v poriadku. Raz sme sa tiež tak pohádali a ja som to ukončila. A vtedy prišiel asi najsmutnejší rozhovor na svete. Ja som doňho zaľúbená už dlhšiu dobu, chcela som ho už predtým minimálne rok. A svoje city som mu vyjadrila a o na to nijako nereagoval. Bolo to čudné, trošku ma to trápilo, ale až tak som to neriešila. Keď sme riešili či náš vzťah má zmysel, lebo sa často hádame, ale to sú len somariny a pri troška tolerantnosti z mojej strany si myslím, že sa hádať nebudeme, som sa ho spýtala či ma ľúbi. A odpoveď bola, že neznáša tieto otázky a že je to komplikované. Má za sebou vzťah, ktorý nevyšiel a z ktorého sa dlho spametával. Povedal mi, že on už asi nikdy nebude ľúbiť. Že ma má veľmi, veľmi rád. Dokázal by pre mňa urobiť všetko. Milión vecí, ale to je málo. Pre mňa to je obrovská rana, vedomie, že ma nikdy nebude milovať. A z tohoto dôvodu neviem či to má zmysel, aby sme ďalej pokračovali. Ja bez toho neviem žiť, ničí ma to. Od toho dňa som jak bez duše. Povedal mi, že ho bolí, keď sa trápim, že možno mi to ani povedať nemal, ale klamať mi nechce. :(((

Lolinka

Po dvoch mesiacoch od neho žiadať veľké vyznania lásky a chcieť po ňom, aby ti sľuboval že ťa bude milovať až do smrti je skoro. Netlač tak na neho. Ten vzťah v poriadku nie je a asi preto sa asi aj bráni takým vyznaniam. Snaž sa dať do poriadku ty, aby si tak nevybuchovala a nerozchádzala sa za všetko. Ak si nebudeš vedieť s tým poradiť sama, pomôcť ti môže aj psychológ. Prestaň na neho tlačiť, prestaň po ňom chcieť vyznania lásky, nechaj to zatiaľ tak a užívaj si to, čo ti dáva. To, že ťa má veľmi rád a spraví pre teba všetko na začiatok vzťahu určite stačí. Zamiluje sa postupne.

beacon

naco by soala tymala byt s clovekom ktoreho ty uz nemilujes alebo on nemiluje este je spusta dovoodou prachy alebo deti spolocensky status pri skvelom muzovi kt s namu nechce sexovat ale za to ma praxy atd.musis si dat na vahu co za co.musi byt vzajomna ayraktivita chemia ak nie je ani manzelstvo nwmysi dlho trvat ale ani toto casto neplati.ludia z roznych dovodov ostavaju spoluaj kef v posteli je to o nicom maju odlisne potreby on je extrovert on introvert tak nevladzu sa.niektory sa beru bez lasky a v manzelstve zladia povahy je im spolu d

0vecka

tak po 5 rokoch manzelstva uz vecsina ludi zamilovana nieje. Podla man sa to precenuje. Skor je dolezite ako sa ti s danym clovekom zije a ci si vies predstavit mat s nim rodinu.

To su potom take vztahy ze obaja su do seba strasne zamilovany ale sa stale hadaju a je to proste naprd.

Sadness

Ja som mu napisala, vsetko co som citila a ako sa chcem zmenit. Nieze chcem, ja som sa zmenila. Mozno som to ani nikdy nebola ja a konecne mi dal dakto "Facku" aby som pochopila, spametala sa. Mam za sebou cudny, bolestivy vztah. Kde mi par krat partner svojou nedoverou neopodstatnenou fyzicky ublizoval. Stratila som svoju osobnost a vhupla do vztahu bez toho aby som ju ziskala spet. Predtym som bola uplne iny clovek, mala som zaujmy, boli veci, ktorym som sa velmi rada venovala. Teraz? Nedokazala som sa najst, ale postupne zacinam byt zase mnou.

A este jak prisiel za mnou s takym smutkom a tie oci, och boze. Povedal mi vela krasnych veci, o tom ako ma velmi velmi rad, ze preco to nechapem, Urobil by mi pre mna vsetko na svete. Len ma dieru v srdci a asi sa uz nikdy nezalubi. To boli jeho slova, aj ked spomenul, ze si mysli, ze sa coskoro mozno hej. Ale tejto vete som velmi neverila, hlavne, ked povedal veci, ktorymi tomu odporuje. Ja presne ani nechapem tej diere v srdci, prirovnal mi to k mojej strate. Pred rokom mi zomrel otec a velmi ma to zobralo. Ale neviem podla mna to je nieco uplne ine. Ale to je jedno, ja ho velmi milujem a aj napriek trapeniu, ktore prezivam, ktore neviem znasat, ale to je jedno, budem sa trapit v sebe, raz sa s tym mozno zmierim.

lilyiankaa

no vieš na začiatku je vzťah najcitlivejší a už tam si človek uvedomuje a všíma si, koho má po svojom boku..a ak on vidí, že ty sa správaš prudko, nepredvídateľne a hala bala sa s ním rozídeš, toto nie sú pevné piliere vzťahu ...preto je ťažko posúdiť, či máš u neho šancu .. skús sa s ním poroprávať, že sa chceš zmeniť, že sa zmeníš, že vieš, kde robíš chyby, ale či to pomôže ..hmm, ktovie ... je to celé len v jeho rukách, ale ver tomu, že stačí jeden kix a skončili ste ... pretože nikto nebude tolerovať takého detinské správanie....

Deria

Zrejme sa mu po jeho nestastnej laske stratila poda pod nohami. Na to nasiel teba. Poskytla si mu nejake zazemie, aby mohol zabudnut? Potrebuje niekoho, komu moze verit a sa nanho spolahnut. Pri tebe asi nenasiel ani jedno. Aj ak ta lubi, musi byt vnutorne rozpolteny, vobec ma neprekvapuje, ze ti nevyznal lasku tak, ako si ocakavala. Vyznaval ti ju inak a ty si nepochopila. Mozno sa mylim ale to je moj nazor.

Sadness

Dá sa to zachrániť pokiaľ zmením svoje správanie? :( Čo určite, už som sa spametala. Vlietla som zo vzťahu do vzťahu a ostali mi určité veci, ktoré sme riešili s minulým partnerom.

lilyiankaa

tento váš vzťah zmysel nemá, pozri ty sa chováš ako malé dieťa, ste spolu len dva mesiace a ty sa s ním rozchádzaš ako na bežiacom páse .. to by mňa takýto vzťah absolútne nebavil a ukončila by som ho hneď ..ale do budúcna by som si z toho vzala ponaučenie a k svojmu ďalšiemu priateľovi sa chovala inak ..čiže sa vyvaruj chýb, ktoré robíš teraz, ako to, že si prchká, reaguješ prudko a bez rozmyslu a potom ťa to určite aj mrzí ..lenže slová sa už nedajú vrátiť späť .... to, že ti nedokáže povedať, že ťa ľúbi, tak môže to byť za prvé veľmi skoro, a nie je na to ešte pripravený, resp. to tak necíti a za druhé, preto, že sa takto správaš a teda svojím chovaním ho odpudzuješ