Mat vsetko a pritom nic

Príspevok v téme: Mat vsetko a pritom nic
mimana

Ahojte, chcela by som sa niekomu aj vyrozpravat a aj pocut nazor niekoho ineho na moj zivot. Som nestastna kazde rano vstavam s tym kedy bude vecer a ja budem moct zase zavriet oci. Viem resne ako bude prebiehat kazda sekunda nasho dna. Niekedy mam pocit ze sa mi to uz sniva. Mala by som byt ale stastna mam dobreho muza nepije nefajci, dve krasne deti, dom, psa . Ako v rozpravke. Ale zijeme na dedine a ked nieo chcem vzdy ide so mnou muz mam pocit ze ma nepusti uz ani na zachod samu. Keby som chcela ist s kamaratkami von ziadna sanca. Vlastne aj o tie som uz prisla. Ked ideme k mojim rodicom tak robi vsetko preto aby sme od tial co najskor odisli. Dva razy som od neho odisla ale som sa vratila s tym ze ja mam psychice problemy a zacala som uzivat lieky . Uz som ich aj prestala a zacinam byt zase nervozna lutostiva ale lieky nechcem brat. Nechcem potlacak skutocne emocie a zlost preto aby bol moj muz spokojny. Poradte myslite ze som len. Rozmaznana?

Cindy35

joj, takeho muza lopatou po hlave

vsak mu jasne povedz ze aj ty si clovek a nie domace zviera. niektore zenske naopak vedia tak manipulovat svojich muzov, ze sa boja pred nimi aj nadychnut.
musis mu ukazat ze aj Ty mas svoje prava a tuzby

Fleur-de-lis

neni žiarlivý?
A nemá sám problém so zdravým sebavedomím? Podľa mňa áno.
A ty si zase "typická obeť". Lebo si to necháš.
To bol takýto vždy?
Vyhľadaj psychológa ak ti nič iné nepomôže. Poradí ti čo robiť...

Emily opat

"Ale zijeme na dedine a ked nieo chcem vzdy ide so mnou muz mam pocit ze ma nepusti uz ani na zachod samu. Keby som chcela ist s kamaratkami von ziadna sanca"

Nerozumiem dvom veciam, preco chodi tvoj muz stale s tebou a preco by si nemohla ist s kamaratkami von.

mimana

Aj stereotip, ale ked mam problemy alebo ma nieco trapy tak sa namam ani s kym porozpravat. On ide do mesta lebo si potrebuje nieco vybavit uroby sice aj nakup ale ja stale zostavam doma s detmi. Ked ideme niekde ze s detmi tak cely cas telefon na uchu a este aj pocas soferovania ma telefon otvoreny. Nas rozhovor je taky ze vsetko mu musim opakovat aby som sa doatala k nejakej odpovedi a aj tak ma nakoniec sprdne ze preco som mu to nepovedala.