Meškanie menštruácie

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie
domini.ka

Dobrý podvečer prajem,

môj problém vyplýva už z názvu, ale objasním ho. Menzes som mala naposledy od 6. - 11. augusta, následne sme šli na dovolenku. Z dovolenky som sa vrátila 20. augusta, ďalšiu menštruáciu som mala dostať približne 11. septembra. Je to už 10 - 11 dní, čo mi mešká. Včera som mala menšie problémy so stolicou a s podbruškom. Mala som silné kŕče a na stolicu som ani nemohla ísť, no dnes je to už v poriadku. Žiadne iné problémy nemám. Nemala som pohlavný styk.

Myslíte, že menštruácia mi môže meškať zo zmeny prostredia alebo máte vy nejaké skúsenosti s tým?

Samozrejme, že k lekárovi pôjdem ak sa mi menštruácia nedostaví tento týždeň, ale chcela by som vedieť aj názory iných.

A ešte, menštruácia mi nikdy tak nemeškala, teda raz v 15-stich, kedy som bola aj na vyvolávačke a toho roku, ale to len týždeň a hneď aj prišla. Mám 18 rokov.

Vopred Vám ďakujem za Vaše názory a rady.

Annie2

Aj mne meškala naposledy asi 10 dní a potom aj ten priebeh bol taký divný (že som slabšie krvácala a mala som hrozné kŕče ešte aj 3. a 4. deň, čo inokedy už nemávam), tak som išla k lekárke. Všetko mám v poriadku, len mi zistila trochu zvýšený testosterón, ale neviem či to s tým súvisí, predpokladám, že to mám už asi dlhšie. Škoda, že niekedy lekári ani nepovedia, čo si o tom myslia a potom ani neviem na čom som.