Nedôvera a obviňovanie

Príspevok v téme: Nedôvera a obviňovanie
lala525

Dobrý deň .
Už pomaly osem mesiacov mám priateľa . Zo začiatku bolo všetko fajn , lubili sme sa a tak . Ibaže neskôr ma začal až príliš sledovať . Nemohla som chodiť von s nikým iným ako s ním , pretože mu to prekážalo . Bývala som s ním najviac ako som mohla byť aj tak ma vždy obviňoval z nevery , pričom by som toho nikdy nebola schopná . Začali sme sa kvôli tomu permanente hádať , proste deň čo deň , už mi to strašne liezlo na nervy . Vždy keď som bola v blízkosti nejakého chalana začal mi hovoriť , že aj on pojde za babami . Keď som mu raz povedala , že ak to pojde takto ďalej tak sa s ním rozídem začal mi hovoriť , že sa zabije , že bezo mňa už jeho život nemá žiadnu cenu . Jeho reči a obviňovania ešte stále neprešli a mne sa to naozaj už hnusí . Mám pocit , že kvôli tomu mi už na ňom prestáva záležať . Neviem čo mám robiť pomôžte mi niekto .
Vďaka

pandorica

Ja by som od neho utekala, čo najďalej.Jeden môj bývalý tiež takto začínal.Nakoniec to skončilo, až keď som bola v nemocnici s otrasom mozgu, narazenou obličkou a takmer vyrazeným okom.Zmlátil ma v zmysle:Radšej ťa zmrzačím, akokeby si mala byť s niekým iným, ako so mnou.

lilyiankaa

inak tvoj priateľ musí mať buď zo seba nejaký komplex, alebo sa mu v minulosti stalo, že ho nejaká jeho ex podviedla .. inak to nevidím, pretože by sa takto nesprával ....

lilyiankaa

ste spolu len 8 mesiacov a on sa správa hrozne žiarlivo .. ak si sa snažila vydiskutovať si to s ním a nepomohlo, tak neviem .. ťažko povedať, ja by som asi v takom vzťahu nedokázala fungovať, pretože by mi vadilo, keby mi partner neveril a nedal mi dýchať, t.j. bol by mi stále za zadkom a krivo ma obviňoval ... mäa by to od toho človek ťahalo preč, jeho správanie a asi veľmi rýchlo by sa mi zhnusil .. vo vzťahu sa nemáš trápiť, ale užívať si ho ...

_meno

Ahoj lala525

Lenže mňa to obmedzuje a psychicky ničí

// Je to tvoj zivot, ak sa ti paci takyto kludne pokracuj

Na tvojom mieste by som ani nemal o com rozymslat - rozchod. 1. ulavi sa ti 2. si si spravila priestor pre lepsich ludi.

Vela stastia do zivota :)

_meno

prepac ja tu vidim od teba 10 riadkov z tvojho zivota - a ty chces dat na 2riadkovu radu neznameho cloveka rozist sa s niekym koho poznas roky ? :-O

napada ma - zisti ci je sebecky (potrebuje lasku, potrebuje mat niekoho pri sebe, potrebuje vlastnit nieco co nikto iny nema, potrebuje mat pocit ze ma navrh, ze tu pre neho vzdy niekto je)

alebo je len prilis zaláskovaný (preto sa tak velmmi o teba boji, pustat medzi konkurenciu, a nevie vyjadrit lasku sposobom ktory by si ty ocenila).

V pripade 1. ta vyuziva (rad bude vzdy len on, ty budes na tom vzdy zle)
V pripade 2. donho treba investovat trosku casu a zlepsovat ho (budete radi obaja)

_meno

Ahoj lala525

Nenasiel som v tvojom prispevku ziadnu otazku. Aku pomoc si predstavujes a s cim vlastne chces pomoct?