Ako mam pribrať?

hegi27

Ja ti poradím ako zdravo pribrať bez jojo efektu. Ak máš záujem o bližšie informácie kontaktuj ma na môj mail. hegi27@gmail.com , budeš spokojná.

Nelline

Ja som mala ten istý problém celý život a to som ešte staršia o pár rokov ako Majka181. Pri výške okolo 180 som vážila vždy maximálne 46 kg, ale už aj 42-43 (obvykle tiež keď som ochorela). Pred vyše pol rokom som si povedala, že mám toho dosť a začala sa strašne snažiť, vypracovala som si postupne systém a hlavne snažím sa ho dodržiavať deň čo deň, a to aj keď sa nedarí. Snažím sa byť trpezlivá. Testy na štítnu žľazu, gastro, celiakiu, všetko mi vyšlo v poriadku. Vždy som mala pocit, že jem viac než ostatní a aj tak to nepomáha. Ale tie posledné mesiace, to už ani nie je snaha, ale skoro posadnutosť. Pribrala som 5 kíl, aj keď dosť ľudí mi stále vraví, že to nevidno, no snažím sa ďalej. A fakt len to zaberá, aspoň teda mne. Inak dosť mi pomohla aj táto téma www.zdravie.sk kde sa môžem vyrozprávať a tak a slúži to pre mňa ako taká motivácia, že nesmiem sklamať. Ak by ste sa chceli pridať :)

Majka181

Mám taký istý problém. Tiež nemôžem pribrať a to už mám 21. Môžem jesť hocičo a stále mám tu istú váhu :(

Ivka 1

Enny to závisí od viacerých faktorov, akým je napr. vek, hormonálna činnosť, spôsob stravovania .... Napíš viac ak chceš.