Nerastú mi prsia

Príspevok v téme: Nerastú mi prsia
elusqa

Ahoj,
Mám 14 rokov a moje prsia vôbec nie sú do (ani tej najmenšej) podprsenky. Mama ma upokojovala, že mi prsia dorastú časom, ale mám pochybnosti, pretože keď som sa na to pýtala babky tak mi povedala, že mama mala prsia už v trinástich dosť veľké. Prosím poraďte mi, čo by som mala jesť, ale nerada by som išla na zákrok, alebo užívala tabletky. :D Chápete chcem len prírodu.
Za vaše návrhy už teraz ďakujem. :D

ahjaj

Si vo vyvoji a to aj prsia. Vidíš ich každý deň, preto ti pripadajú tak, že nerastú. Nevieme koľko vážiš a koľko merias. Prsia obsahujú aj tukové bunky, a keď priberies, nárastu ti aj prsia.

Natalie_420

Zdravím, mám 14 rokov a prsia nemám skoro žiadne, som stoho nešťastná pretože viem čo sa v dnešnej dobe chlapcom páži nemyslím práve sexualny život ale celkovo..
V tejto dobe ide viac o vzhlad ako o dušu..
Ĺudia ma kvôli tomu občas ocudzujú ale sama zato nemôžem no tvárim sa že mám no aj keď to tak neni :/ zmierila som sa stým no občas mám zle chvílky kvôli tomu ako asi každa baba ktorá je odlišnejšia s niečim ako iná ak by ste mali nejake rady ..rada si ich prečítam ďakujem za prečítanie

Smejkosko

Všetci tu len píšete o tom že nebojte sa ved dorastu.. mojej mamine a sestre zacali rast okolo 14-15 ja mam 14 vidim tam maly zazrak .. ale tiez odporucujem ist na endokrynologiu tam ti mozno zistia to ze mas len spomalene dospievanie a daju ti par rad

SPIRITUS

Väčšinou sa prsia podstatne zväčšia pri sexuálnych zážitkoch. Masáž a zvýšená produkcia hormónov.

mam56

Na kadejaké prípravky by som veľmi nedal.
Jedna pani bola u Dr. a opýtala sa ho: pán Dr., čo mám robiť, aby som sa uzdravila??? A Dr. jej hovorí: každý deň si prikladajte na hruď lopatku hliny.
A pomôže to??? Lekár: nie, ale zvyknete si:-)))

mam56

Ja som si bol raz kúpiť u Číňana (čo mi zakaždým predá kvalitné švajčiarské hodinky, navyše) podprsenky, lebo som bol vtedy veľmi tučný.
Tak mu hovorím, že potrebujem podprdy number 1. A on na mňa: Vaša ženka, tak malé mať prsia jak lentilka?
A ja mu hovorím, nie to nie sú pre moju ženu, ale pre mňa. On sa na mňa pozrel a hovorí: no, no, no number one, ale srí, srí.
Ja som na neho pozrel a pýtam sa ho, čo je to srí??? A on začal počítať po anglicky: one, two, srí.

Anet 2504

Mne prsia zacali rast tak okolo 12 roku. Narastli mi iba trosku, ako fakt malo. Teraz mam 14 a furt nedorastaju. Mam obavy ze uz nedorastu. Menstruaciu som este nedostala ale aj tak mi to pride zvlastne :/