3 mesiace zapálene sliznice ústnej dutiny

Príspevok v téme: 3 mesiace zapálene sliznice ústnej dutiny
Erik_skoda

Začiatkom júna som asi 3 krát poriadne prechladol, neskutočne ma bolelo hrdlo. Nastriekal som si doň všelijaké prípravky Orofar ... Sledoval som si hrdlo v zrkadle a všimol som si že na mandilach som mal biele bodky. Navštívil som doktora a ten mi predpísal nejaké antibiotika. Nemal som teplotu a bolesť hrdla mi zmizla po 4 dňoch pričom antibiotika som začal brať v ten 4. deň. Hrdlo bolo červené a zbadal som v zadnej časti hrdla červený pupenec. po týždni vybratia ATB som šiel k doktorke s tým že to hrdlo je celé červené a tých červených púpencov mám viac. Teplotu a bolesť hrdla som už nemal. Bol som poslaný na vyšetrenie ku krčnému lekárovi. Ten mi predpísal tinktúru s ktorou som si mal potierať sliznice (Jodová tinktúra) Zatiaľ sa v mojich ústach všetky sliznice zbláznili. drobné afty a kopec červených opuchov ktoré sa objavili aj na koreni jazyka. Bol som ešte niekoľko krát u obvodnej doktorke ktorá mi stále dala silnejšie a silnejšie ATB. celé to trvalo asi 3 mesiace až sa mi stala jedná vec a to že som pociťoval zvieranie hrdla. V jeden večer ma začalo hrdlo strašne svrbieť tak som si ho škrabal jazykom.Po pár minútach ma začalo neskutočne bolieť hrdlo dal som si na to až ibalgin. Hrdlo ma prestalo bolieť do 5 minút. Ibalgin mi nemohol za taký krátky čas zabrať. ďalšie minúty som začal kýchať asi 20 krát za sebou a následne sa mi z nosa spustil vodopád hlien. Chvíľku nato som mal zhoršené dýchanie a drobný pískot pľúc prí nádychu. V kratkom čase to prešlo a mňa nič nebolelo nekýchal som netieklo mi z nosa a ani som nemal problém pri dýchani. Po tomto som navštívil alergológiu. Diagnoza priedušková astma potvrdená spirometriou. Mám predpisané lieky na zápal aj na alergiu ale nezaberajú mi. Zvieranie hrdla nemám ale červené púpence v hrdle, slizniciach a jazyku mám vkuse. Zatekajú mi hlieny do hrdla a pokiaľ dlhšiu domu nepijem vodu alebo čaj tak ich mám väčšie množstvo. Chcem sa opýtať či môže astma spôsobovať takéto zápali sliznic v dutine ústnej alebo to spôsobuje niečo iné? k akému doktorovi ísť?

marko1935

uz dlhe roky sa trapim.no pred pol rokom som zacal uzivat redoxsignalizacne molekuly.odporucil mi to moj bratranec.po 30dnoch uzivania mi pocet zachvatov klesol na minimum.niekedy nemam ani raz za tyzden....neviem preco...ako....no dost zaujimavych informacii som sa docital na www.zazracnemolekuly.sk priatelia vrelo vam to odporucam.vraj je to najvacsi objav v medicine....no mne je jedno co to je.nie som odbornik ale pomohlo mi to.a citim sa vyborne
Odporucam ti www.zazracnemolekuly.sk

RNG

Inac este raz, lekarne su na lieky, nie na doplnky. Ked ich aj predavaju, maju slaby sortiment a hrozne predrazene. Malokedy maju naozaj ucinne. Ved by to aj bolo nelogicke, aby predavali konkurenciu svojim liekom.

RNG

Astma je dlhodoby a neadresovany nasledok vzdusnych alergii alebo roznych infekcii hornych dychacich ciest.
Vzdusne alergie sa daju znizit branim quercitinu, 3 x 500 mg, pomaha brat aj boswelin vitamin C serrapaptaza a podobne. Dokonca aj dumbier/zazvor je protizapalovy.
Nakazy treba samozrejme co najskor potlacit.
Citricidal, profesional hladaj cez Google.com a aj tam ho neponukaju zvlast vela. Ale ponuka ho napr priamo vyrobca, BioChem Research, alebo rozni distributori, co ho od neho kupuju.

Erik_skoda

Užívam Hlivu ustricovú s rakitnikovým olejom už skoro 2 mesiace. ten citricidal sa dá u nás na slovensku kúpiť?
Robili mi test na piesne a kvasinky vyšiel negatívny.
Astmu mi spôsobuje Palina a plieseň.
beriem Spiromon a Rupafin.
V lekárni si zakúpim zinok a selén a kúpim aj hlivu ustricovú s laktobacilmi, a tie tabletky na odhlienenie z oreganového oleja.
Uvidím ako to bude pokračovať.

RNG

Odporucam ti obnovit si crevnu probioticku floru branim mikrovlaknin a kvalitnych probiotik, lebo ti ju znicili atb a tak prichadzas az o 70% obrannych latok, tj pracujes len na 30% obrany.
Dalej ti odporucam brat nieco na plesne a infekcie, ktore sa maskuju do biofilmov, ako odhlienujuce entericke kapsule oreganoveho oleja a NAC, pripadne aj serrapeptazu, ktora tiez odhlenuje a odmaskuje. Nakaza v prinosnych dutinach sa casto neda vyhubit prakticky nicim branym ustne, to treba hubit antimikrobialnymi kvapkami, napr roztokom citricidalu(9dnes len citricidal profesional, z firmy BioChem Research).
Pri oslabenom tele sa ozvu aj nase vlastne v tele vzdy pritomne virusy, takze odporucam ti , tak ako dnes uz kazdemu, si zvysit viralnu imunitu. Viac na to najdes cez Google.sk pod rng, infekcie , herpes a podobne.
V teme infekcie je vysvetlene, preco atb nie je na mnohe infekcie horneho dychacieho traktu ucinne a dokonca casto ich este zhorsi, co vyzera prave ako tvoj pripad.