Rýchlé a silné búšenie srdca po káve

Príspevok v téme: Rýchlé a silné búšenie srdca po káve
Alike

Ahojte, mám taký problém.
Pred cca 3 alebo 4 dňami som vypila silnú kávu (Tchibo) Zvykla som piť kávu, ale nie takú silnú. Som celkom mladá. V ten deň, som mala od tej kávy triašku po celom tele, trochu fialovú hornú peru, ťažko sa mi dýchalo a silno mi bilo srdce. Na druhý deň mi bolo lepšie, triaška prestala, ešte stále mi bilo srdce a ešte stále sa mi trochu zle dýchalo. Povedala som si, že počkám. Ubehli ďalšie dva dni a moje problémy z dýchaním prestali. Už sa vôbec nechvejem. Ale to srdce - nie a nie upokojiť sa. Keď spím, tak je to v poriadku,alebo ak kľudne sedím alebo ležím je to lepšie. Akonáhle sa prebudím, tak to začne. Alebo pri úplne slabej fyzickej námahe (pretočím sa na druhý bok v posteli, posadím sa) začne hrozne silno a rýchlo biť. Musím uviesť, že som nikdy problémy zo srdcom nemala, ani tie menej vážne. Proste žiadne. Cítim, že ak by som tú kávu nevypila, nič by mi nebolo. Viem, že to srdce nebije tak ako by malo, pretože tak nikdy biť nezvyklo. Niekedy keď sedím alebo ležím, cítim k tomu búšeniu i mierne pichanie, niečo ako bolesť, ale nie úplná bolesť. Neviem čo mám robiť, ku lekárovi nechcem ísť, nie som ten typ čo veci rieši u lekára. Čakám, že mi ten problém sám vymizne alebo si ho budem vedieť odstrániť nejako sama. Prosím, poraďte mi.

Alik4567899

Mam presne ten isty problem...riesenie...nepit kavu...ja nepijem a uz je mi lepsie...ale na vysetreni som bola EKG a 24 hodinove monitorovanie srdca...

Billi001122

Ktovie, možno to máš všetko len v hlave a skôr sa bojíš že ti niečo môže byť, ale v skutočnosti ti vlastne nič nie je. :)
No na druhej strane by som to nepodceňoval ak to bude pretrvávať dlhšie.