Prasky na spanie a vekova hranica

Príspevok v téme: Prasky na spanie a vekova hranica
paco987654

Zdravím prosím vás neviete od koľkých rokov sa môžu predávať prášky na spanie? Konkrétne také, ktoré dostanú človek na minimálne 2 hodiny do stavu že ho v podstate nič neprebudí a tým myslím veci silné asi ako šteklenie na chodidlách alebo hranie na bicie na pol metra od daného človeka. Ak nejaké také existujú poprosil by som aj názov. Vopred ďakujem.

malaanka

a nemohol by si skúsiť len homeopatká alebo výživové doplnky z lekárne.A v lekárni ti aj poradia aké by boli pre teba vhodné.Netreba hneď siahať po chcemických liekoch.

paco987654

Hej viem síce nechodím behať ale väčšinou mám tréning ale občas mám horšie stavy štýlu že premýšľam nad vecami nad, ktorými ani nechcem a potom neviem spať a práve vtedy ma napadlo sa toto spýtať aj keď skôr zo zvedavosti ako potreby.

jedulka

...proč hned léky?Vždyť ty se berou jako poslední možnost.Jdi se večer místo TV pořádně proběhnout a usneš jak špalek.Vím,o čem mluvíš, bydlela jsem na sídlišti a pod sebou cikány, randál od nevidím do nevidím.Ale takhle jsem vždycky usnula jak dřevo.