Tehotenstvo alebo zdravotny problem?

Príspevok v téme: Tehotenstvo alebo zdravotny problem?
liliana11

ahojte :-) som zvedava ci mal niekto podobne "problemi" som dost v rozpakoch.

po prvy krat v zivote som mala menstruaciu 2 dni, uplne normalnu aj krce ako vzdy, ale neboli take silne ako obvykle. uz nejaky cas som mala zenske problemi tak som zacala aktivne pit alchemiku, neviem ci je vhodne pit tento caj denne ja som ho pila 2 x denne dost mi aj pomohla , mensturaciu mam 4 mesiace uplne presnu na den.

s priatelom sme si nedavali pozor a preto som trosku mimo test si urcite urobim ale bola by som rada keby mi niekto napial ci mal podobu sitaciu ci to moze byt aj tym cajom:-) obcas mavam slabe bolesti v podprusku ,castejsie cikam a to je asi tak vsetko:-)

liliana11

asi som to zle napisala , menstruaciu som mala 2 dni prv krat od kedy ju mavam ... cize za 10 rokov sa mi to stalo prvy kraz ze len dva dni , a moja otazka bola ci zato nahodou nemoze ten alchemikovy caj ktory som pila 2x za den .. chcela som len vediet ci nema niekto skusenost s tymto cajom. test si samozrejme urobim:)

lilyiankaa

síce otázku žiadnu nevidím, ale asi narážaš na to, že si mala menzes len dva dni?? ak áno, tak je to nie je nič výnimočné, aspoň u niektorých žien
alebo menzes si nedostala a pýtaš sa, či to môže byť spôsobené tým alchemilkovým čajom? tak to netuším, ale teda urob si test a budeš si na istom ..