Je to pravda?

hanka9

Podla mojho nazoru to stipko so spiatocnou platnostou ti vyplatia. Podstatne je, ze to vies vydokladovat, preukazat, ze ti nebolo vyplatene.

hanka9

Aby mohol organizmus spravne fungovat, potrebuje prijem dostatocneho mnozstva vody.

Dostatocne mnozstvo znamena, ani nie malo, ani nie moc. Nalievat sa zbytocne a neuvazene vela vodou podla mojho nazoru poskodzuje organizmus takisto, ako aj pitie malo vody.
Clovek by mal pocuvat tak trochu aj „signaly“ svojho tela a riadit sa aj podla toho, no zdá sa, ze tieto su u vacsiny prilisnou civilizaciou a dalsimi faktormi zakrpatene, malo funkcne, ci nefunkcne.
P.s- aj kvet potrebuje starostlivost, primerane a ziaduce mnozstvo vody. Ak ho budeme zalievat kvantami vody, tak ho znicime. Cize netreba az tak pocuvat media atd so zarucenymi vyhlaseniami PITE VELA VODY atd, ale tiez treba chapat, co sa mysli pod tym VELA VODY, cize riadit sa podla seba, resp. vsetko to spravne pochopit.

Elanor44

TAK: jA NEMAM POCIT SMEDU je TO ZVYK, OKLAMEM ZALUDOK , nafukne ma a nemam pocit hladu. Stačí mi obedovaťť o 14. predtym som uz musela jest o 11. Pijem len byliine hocijake striedam ich.. Prv som pila na podporu chudnutia ale su drahe teraz mi vyhovuju akekolvek...JJ, som zmenila jedlanicek stale sme si objednavalai pizzu vecer s priatelom sladke napoje atd.. No a to stipendium som nereklamovala preto, lebo som ymslela ze to tak ma byt. Nikdy sme sa so spoluziackou o tom nebavili, nepytala sopm sa jej ze prisli ti aj za september peniaze?A sice ja mam dokazy na vypise uctu by to ukazalo ze mi prisli zo skoly len za 2 mesiace.. No a nieje premlcacia doba 3 roky?? Zajtra idem na studijne a opytam sa.. Viem ze som mala skor sa prebrat, ale tak som neresila, ..Myslela som ze mi to povedala, tak to ma aj byť... A nakoneic po rozhovore so spol.sa dozviem ze am musela oklamat..:/

lautida

Preco si to stipko nereklamovala ten jeden mesiac vtedy hned?Neviem ako a ci sa to da vobec riesit po takej dobe.

psc

Ak niekto pije veľa tekutín, tak to môže byť príznakom cukrovky, ale aj nemusí. Aj ja som také čosi riešil, lebo som fakt strašne veľa pil. Dal som to vyšetriť, je to ok.

Elanor44

Mám ešte jeden problém, ktorý sa týka peňazí, dávala som ho do fora le neukazuje mi ho na hlavnom paneli medzi téemami tak ho napíšem sem, a prosím mi anpíšte Váš názor:Minuleho roku som poberala stipendium. V škole namho vybavovala taka krava ktora nevedal ani o čon je reč. Stále vymýšľala,a vyžadovala papiere od výmyslu sveta. Dnes som bola štipko vybavovať pri novej referentke problem s papiermi nebol žiaden. A teraz moj problem?? Pred rokom mi ta ina referentka povedala, že mi stipko dostanem spetne za oktober a novembere v novembri ale za september nie, lebo som doniesla neskoro papiere. Moja spol. pritom papiere doneisla v novembri 1ho. a hned 10teho jej bolo vyplatene stipendium aj za sept, okt, november ... MOzem teraz po roku ziadat tu sumu za september min.roku naspet? Niekde som citala ze premlcacia doba je 3 roky tak neviem . Ďakuejm, za rady.

Elanor44

Aha, ďakujem... Ja chudnem , schudla som z 58 kg na 52. A veľmi mi pomáhajú čaje ked pijem.,., Vypijem 1 liter caju denne a liter vody. Tak preto sa pýtam. A ´dakujem za opýtanie ..Už menej. N akontrolu k fyuiat. neidem, lebo už som vymeškala v škole, a nemožem emškať veľa lebo ma vyrazia,. Čiže počkám ak sa to neutíchne pojdem an kontrolu rovno k neurologobi, tak mi aj kázal, že po yvbrati procedúr mám prísť k nemu ..:)