Co vam vadi ale tolerujete na partnerovi?

Príspevok v téme: Co vam vadi ale tolerujete na partnerovi?
Sonuch

Ahojte, som zena, takmer tridsiatnicka, VS, nikdy som nemala problem so zaujmom zo strany chlapov, no tiez moj vztah netrval nikdy dlhsie nez pol roka. Rada by som pocula nazor a skusenosti zien, do akej miery ste tolerantne voci nedostatkom vasich partnerov, a ake tie nedostatky su. Lebo, velmi by som sa chcela naucit nebyt taka narocna, aj ked som si vzdy myslela ze je to dobra vlastnost. Napriklad aj mensia urazka alebo drza poznamka, neustupok, od chlapa, sa vo mne vzdy tak zakoreni ze ju nedokazem vytesnit a toho cloveka opustim. Viem ze je nutne vo vztahoch robit kompromisy, ale ako sa to naucit.. Ktore konkretne problemy mate s partnerom vy ale dokazete ich predychat? dakujem!!

nashira.s.

Ked ho milujem nevadi mi nic a ked ho nemilujem tak vsetko vadi ....este aj pohlad na neho....a ostatne keci okolo tejto temy su len prd vo vetre ....pekny den prajem

123456789

Napr. to, že upratujem len ja a on nie. Napr. to, že keď dopapá, tak ide preč od stola a ani ma nepočká (alebo si ide zapáliť a nepočká ma, aj keď vie, že si chcem aj ja), alebo ideme jesť a zobere príbor a pitie len pre seba. Ale tak toto by mi až tak neprekážalo, skôr sa na to snažím zvyknút, lebo viem, že to nemyslí nijak v zlom. Čo ma ale sere najviac je to, že sa viac venuje počitaču ako mne. To sme aj tento týždeň už riešili, ale nejako žiadna zmena.

GoFruit

Sonuch tieto veci o vychove deti je dobre si vyjasnit vopred. Lebo vacsina ludi co ta tu nechape ma pravdepodobne podobne zmyslajuceho partnera napr o ockovani ci veku odchodu do skolky, liecby ked bude dieta chore. Daj pozor ak si napr proti nadmernemu ockovaniu aby ste sa v tom zhodli lebo inac budete sa stale hadat. Ked sa uz teraz uskrna nad tym comu ty veris mema to zmysel. Ty musis vediet co ke pre teba dolezite a ak to chlap netoleruje a nema podobny nazor na to vyznam. Clovek prirodne zalozeny s clovekom opierajucim sa len o vedecke vymysly nejde dokopy.
Predstav si ze vam ochorie dieta. On bude hned chciet dat antibiotika kym ty budes chciet liecit prirodne. Ja by som tento rozpor netrpela. Nastastie sa s manzelom aspon v tomto zhodneme.

winki

Riešiť závislosti svojich partnerov podmienkou buď prestaneš alebo rozchod, je totálna blbosť. Závislosť je závislosť a s tou musí jedinec bojovať preto lebo chce a musí to výjsť z jeho vnútra a jeho presvedčenia.

JDr. Miletic

Tiez mam v rodine niekoho, kto stale pije pivo. A zije (vysoky vek) a je OK.. Neni alkoholik. Ale to fajcenie, s tym by som problem mala. Mozno raz prestane sam od seba :)

JDr. Miletic

Agnes998

NIKDY NEPOCUVAJ/NEPOCUVAJTE A NEDAJ/TE NA RADY SLOBODNYCH (co sa tyka vztahov) - totiz hovno makove a lajno velke vedia o vztahoch, ak nejaka zenska co je SAMA radi ako ma super vztah, tak to extremne smrdi oxyhovnom, no nie ? :D :D :D

Mohla by ist do TV, bavit ludi...

Agnes998

Sonuch ja si myslim, ze narocny treba byt, ale do urcitej miery, netreba to prehanat. Ja ti napisem, co som netolerovala u byvalych a teda kvoli tomu tie vztahy stroskotali. 1. byvaly, klamal mi, stretaval sa poza moj chrbat s dalsou zenou. 2. byvaly, bol posadnuty svojou ex, okrem toho sa nikdy netajil tym, ze nikdy nechce mat deti. 3. byvaly, bol to mamickin maznacik, v tridstiatke chodil kazdy vikend bez vynimky za mamickou, doniesol jej spinave pradlo, odniesol si oprane vyzehlene, okrem toho navarene a napecene v kastroloch a miskach. Okrem toho bol ku mne chamtivy a nic pre mna nechcel urobit, brat mu ale nevadilo. Kamarati pre neho boli dolezitejsi ako ja. 4. byvaly, tak toto je jediny vztah ktory som neskor lutovala ze som ukoncila, bola som vtedy kratko po rozchode s byvalym c. 3 a nebola som este schopna mat dalsi vztah, pritom tento chlap mal so mnou velku trpezlivost, mne sa ale nepacil, lebo bol nizsi odo mna a fyzicky sa mi nepacil, pripadal mi taky dievcensky. Co sa tyka mojho sucasneho, je to naozaj po vsetkych tychto byvalych prijemne zit vo vztahu s chlapom, ktory nie je posadnuty ziadnou inou zenou, mozem mu verit, nestretava sa poza moj chrbat s inou, neklame mi a som pre neho dolezita, pomaha mi, rad mi obcas kupi nejaku malickost len tak aby mi urobil radost. Toto je nieco, co som dlho nezazila. Stara sa o mna, napr. ked som tukla pri cuvani s autom, hned navrhol, ze povie svojmu kamosovi automechanikovi aby sa mi na to pozrel a ze to urobi len za pivo. Tiez sa staral o to, aby som si vyzdvihla zimne gumy, ktore som mala ulozene u mamy v pivnici a dohodol mi v servise, ze mi ich vymenia. Mozno vam co mate normalne vztahy to bude pripadat ako samozrejmost, ale ja som mala prave take vztahy kde som nikdy nic taketo nezazila a preto to ako samozrejmost neberiem a ma to tesi. Hoci napr. jedna moja kamoska, ma 34 je sama mi povedala, ze ona by takeho chlapa ako mam ja netolerovala, dokonca ma presviedcala ze nech mu dam kopacky, ze najdem este nieco lepsie. Ano, viem, ze ma chyby, ale kto nema. A on sa musel na mne naucit tiez nejake veci tolerovat, tiez nie som bez chyby. Nevidim na nom ziadne take zavazne chyby, pre ktore by som ho mala poslat do kelu. Mame spolocne zaujmy, hlavne turistiku, venujeme tomu vela casu, aj dovolenky si robime zasadne turisticke.

Agnes998

lilyiankaa: No u nas je to podobne, ja som zavisla na cokolade a sladkostiach :-) U neho v rodine su vsetci na pivo, piju ho aj jeho rodicia, ale nemyslim, ze nejak prehnane. Viem, ze pivo pije uz roky ale ono to nema zas tak vela alkoholu, cize nemyslim, zeby bol alkoholik.