Kvapky na chudnutie - pomohli vám?

Príspevok v téme: Kvapky na chudnutie - pomohli vám?
malyfurik

Chcem si objednať kvapky na chudnutie od Albertovej o ktorých som tu už viackrát čítala. Nikde som ale nenašla podrobné vyjadrenie od tých čo už to vyskúšali. Ako to funguje, treba pri tom držať aj diétu alebo stačia tie kvapky. Viete niekto? Prosím nemám záujem o komentáre aby som cvičila, nejedla a diétovala. Na to sa nepýtam. Chcem vedieť o tých kvapkách. Či fungujú a koľko sa z toho dá schudnúť. Písala som do toho centra sekretárke a tá mi odpísala že sa nemám spoliehať na kvapky lebo to chce aj aktivitu z mojej strany a bla-bla. Ale to neberiem vážne, to sa vždy píše ako také alibi. Tu totiž niektoré baby písali aj to že pri užívaní ani necvičili ani nediétovali. Neviem či to tak funguje u každého. Nemôžem nájsť tie témy ale aj tak tam neboli podrobnosti o užívaní.

royale

Kvapky od pani Albertovej sú na celkové zlepšenie zdravotného stavu a nie len výlučne na chudnutie. Teda ak myslíte tie isté čo som brala ja. Kto je tlstý z nich schudne a kto je chudý priberie. A tak je to prirodzené ak to má byť neškodné.

Laco87

vyskusaj radsej bielkovinovu ketogennu dietu, vygoogli si trenera Marosa Molnara je docela dobrý, vacsina tychto diet su aj tak o jojo efekte, kde chces dobře vyzerat je to o spravnej zivotosprave a spravnom stravovany

Gima

Mne na chudnutie pomáha Psylium - indicka vláknina. Mám ho z lekárne a na prvý pohlad je to ako prezle, ktorým sa obaluju rezne. Jednoducho po ranajkach si lyžičku nasypem do čaju alebo džusu, a po niekolkých minutách vypijem. Fakt to pomáha.

Citron

Po prečítaní niektorých príspevkoch tu na fóre som sa vybrala k Albertovej na vyšetrenie lebo tiež potrebujem schudnúť a že chcem tie kvapky na chudnutie. Lebo tu písali že ich poštou nepošlú že treba byť na vyšetrení. A pani Albertová ma hned vyviedla z omylu. Že nechápe kde som čítala takú hlúposť že žiadne kvapky na chudnutie ona nikomu nepredpisuje a že keď niekto pri liečbe schudne je to preto lebo sa mu upraví metabolizmus. A že sa mám riadiť zdravým rozumom a nie pofidérnymi príspevkami na internete kde si ludia vymyslia hocijakú hlúposť. Aj takú, že sa niekomu zmenšilo po kvapkách oko ako tu čítam :D.Takže z vlastnej skúsenosti tu môžem zodpovedne napísať, že schudnutie príde počas celkovej liečby a nie len po nejakých kvapkách. A treba jednoznačne vysadiť niektoré druhy potravín ktoré obsahujú svinstvá a práve tie svinstvá spôsobujú dnes takú tučnotu aj u mladých ludí. Tak tu nerobte z pani Albertovej nejakého šamana alebo zaklínača je to seriózna psychologička a liečiteľka. A na rovinu vám povie čo od nej môžete čakať a čo nie. Neslubuje žiadne zázraky.

zizi22

kvapky albertova-
Cmuki, zeny po tzv. prechode nepriberaju ze jedia sladke, pekna hlupost, ale ze sa meni pomer , skladba hormonov tj aj metabolizmus.. aj zeny kt. boli cely zivot chude jedli sladke striedmo pred aj po prechode , po menopauze rapidne pribrali

Opcan

Ja som mal doma tiež tie kvapky, trochu som schudol, to je pravda, ale potom mal jeden známy zápal oka, tak som mu ich omylom požičal. Po týždni, keď som ho stretol, tak mal to liečené oko menšie ako to neliečené. Ja som mu na to povedal, že to bolo isto spôsobené tým zápalom:-)

KatkaZ

Tie Albertovej kvapky síce fakt fungujú ale má to jeden háčik: zarábajú sa priamo na konkrétneho človeka takže ti ich nikto nezarobí a ani ti ich nepošlú. Musíš skrátka ísť k nim na vyšetrenie a podľa toho ti ich potom v lekárni zarobia. Smola, aj ja som to tak musela urobiť, aj keď nie som z Bratislavy a chvíľu to trvalo kým som sa tam mohla dotrepať.