Neznašam svoju tvár, mám mindráky lebo ešte stále mam sprosté akné..

Príspevok v téme: Neznašam svoju tvár, mám mindráky lebo ešte stále mam sprosté akné..
SELENA.k.

ludiááááááááááááá ja už neviem ja som už na dne so sebavedomím. naozaj neexistuje nič čo by ma zbavilo akne ? mam 21 a ešte mam vyrážky... už to nie je take strašne ako v 17 ale stále je ich dosť a pred menštruáciou kopec :( neviem citim sa hrozne ked sa nenamaloujem tak sa ma všetci pýtaju ci som chorá alebo co, ze prosto vyzerám zle a ked sa namalujem tak ma zase nespoznavaju a hovoria že som pekne divča. Ale mna to nebaví to je hrozne taká dvojsečný výzor proste...keby som nemala aspon to akné.. už som dakedy davnejšie brala aj to roocutane aj mi to vtedy preliecilo ale teraz mi to už doktorka nemoze dat lebo ževraj na to už take silné akné nemám..ale ja by som brala hocičo aby som už konecne mala čistu tvár ako niektore dievčata ked ich vidím ake su pekné niektoré :/ krásne tváre ako bábiky plné pery a čistá pleť :( priroda je strašne nefér..

jalentak

Ahoj. Je aj kremova forma roaccutanu - differin (u nas sa to vola belakne - ucinna latka adapalene). Mozno ti to daju aj bez predpisu. Mne sa to celkom vycistilo, ale zabere to az mozno po mesiaci..no proste sa s tym treba stale patlat (a vyhybat sa slnku). Navyse to rychlejsie hoji uz existujuce ranky po akne.
Mohol by zabrat aj panthenol (taky ten sprej co sa pouziva ked sa spalis). Uzivanie panthenolu je sice ucinne, ale vraj z toho vypadavaju vlasy, takze ja by som to skusil s tym sprejom. Navyse to tiez posobi hojivo.

lila258

Poznám život s takouto pleťou. Niekedy sa to zlepší, vtedy stačí makeup a trochu korektoru a vyzerá to v pohode, ale väčšinu času som na tom dosť zle. Najhoršie je to vtedy keď som niekde preč v noci, napríklad na chate, na výlete. Vtedy musím vstávať o pol hodinu skôr, len aby som sa rýchlo aspoň ako tak namalovala. Absolútne ma to už nebaví. Hanbím sa ísť na kúpalisko, alebo do posilňovne. Dokonca niekedy, keď mám pleť v zlom stave, hanbím sa ísť aj von a radšej odmietnem kamarátku/kamarátov a poviem, že sa necítim dobre. Niekedy je mi dokonca nepríjemné pozerať sa niekomu do očí, alebo sa len s niekým rozprávať, pretože viem, že sa mi pozerá na tvár, respektíve na pleť. A úplne najhoršie sa cítim, keď stojím pre tabuľou a odpovedám a pozerá na mňa 30 spolužiakov. Cítim sa ako chorá. Strašne závidím všetkým dievčatám so zdravo pleťou. Chce sa mi z toho totálne plakať a cítim sa hnusne, keď sa pozriem do zrkadla. Som už zo seba zúfalá a neviem, čo mám robiť. Keď som to povedala mojej mame, tak len zhodnotila, čo som taká citlivka. Hanbím sa za seba, prosím pomôžte mi.

teritanasia

Všade toto píšem, lebo je to fakt účinné, aspoň ja mám dobrý pocit. Aj logicky to vyplýva, že to musí zabrať, lebo je to pre telo bomba, keď ho čistíš zvnúta aj zvunka zároveň. Úplne super je CHLORELLA+Puškvorec+Pupalkové tablety+strava bez múčnych jedál, teda aj pečiva. Táto kombinácia je total silná. Chlorellu treba užívať aspoň pol roka, nech to má účinok, Puškvorec tiež čo najdlhšie piť a Pupalka- ako sa žiada. Jednu malú lyžičku Puškvorca si zalejem 3dcl studenej vody pred spaním a do rána nechám lúhovať. Má sa lúhovať 6-10 hodín. Ráno scedím a pred jedlom sa napijem 1glg, po jedle 1glg 3x denne. Potom si dám pupalkovú tabletu a tablety Chlorelly. Namiesto pečiva zalejem vločky vriacou vodou, pridám kokos, cukor, trochu sójového mlieka. Je to super na vlákninu. Ak nechcete podstúpiť tak´to kúru, tak hlavne Puškvorec pite, ten lieči žalúdok a črevá. Chlorella upravuje stojicu, detoxikuje celé črevá a žialúdok a Pupalka je tiež na trávenie,imunitu,menštruačné ťažkosti,nestále hormóny. Ja mám ešte aj akné zo zlého trávenia a hormónov, tak si dávam kozmenitu Dado Sens, hl.účinný krém je super. Celkovo nepoužívam kozmetiku plnú chémie a ropných derivátov, nech to má nejaký účinok. Bola som z týchto mojich problémov mŕtva, oslabnutá psychicky, ale teraz keď takto žijem, mám super pocit a energiu. Hlavne veľa vody treba piť počas brania tých vecí, nech sa rýchlejšie telo čistí. Držím vám palce!!!

Agnes998

TinaChica pouzivaj to uplne najlacnejsie odlicovacie mlieko ake dostanes. Ja konkretne mam alergiu na niektoru kozmetiku, mozno aj ty niecim takym trpis ked sa ti plet zhorsila po kozmetike. Tieto kremy ako Garnier z toho mam vyrazky aj ja. Bud pouzivam antialergicku kozmetiku ta je ale draha ale dobre skusenosti mam s uplne najlacnejsou kozmetikou lebo tam nieje vela vselijakych gebuzin pridanych. S drahymi kremami ako Lancome som mala problemy ale aj s nie velmi drahymi ako Garnier.

Ninaa

Zmen koznu. Roacutane sa predpisuje aj v mensich davkach. Pripadne ti da inu liecbu. Zbytocne sa trapis. Dobry dermatóog vylieci kazde akne. Pytaj sa na referencie aj tu na fore. Odkial si?

Nikuška.Nika

Ahoj. Ja som s tým mala tiež menší problém, keď som bola mladšia, ale začala som používať Niveu, klasická modrá Nivea na tvár, je podľa mňa super a mne pomáha. Jasné občas sa nájde mini vyrážka ale to je predsa normálne :) Takto, ja si vždy večer odmaľujem tvár vlhkými detskými vreckovkami a umyjem si z ju z mydlom (nie tekutým, vysuším a nakrémujem :)A mimochodom tie bábiky majú na ksichte kilo mejkapu a myslím si, že je krajšie prirodzená jemné namaľovaná pleť jak mať na tvári omietku :D A väčšine chlapom sa páči prirodzená pleť.

TinaChica

Aj ja sa trápim keď vidím baby s peknou čistou pleťou... Nie si sama... Keď som bola mladšia, nemala som akné vôbec. Potom som začala používať všelijaké prípravky od Garnier, Nivea a ďalšie... Odvtedy ma akné trápi. Ale čím si máš umývať tvár, aby ti tam nezostali nečistoty? Teraz si tvár umývam gélom od La Roche Posay a natieram konopným krémom. Akné sa mi zmiernilo (len dokedy...). Ale nevymizlo úplne...

pre123

citala som si o

akne intesive formula ...mate s tym skusenosti? na stranke to popisuju ako vyrobok kktory akne odstrani za 4 tyzdne.. no som uz skepticka, po tom vssetkom co som skusila. dakujem

mavacaghare

ahoj..presne aj moj prblem uz ma to nebvai vkuse swi kupobat nejake kozmeticke pripravky alebo z lekarnea mat vsade nejake bodky, flaky, stale to zakryvat.... najnovsie som skusila kokosovy olej, no nic sa mi z tvarou nestalo, len m,ipribudli nove vyrazky. ja uz naozaj neviem co by pomohlo, zdavujem sa zdravo, beriem psylium, zinok,..trapi ma vsak akne aj na chrbte.
pomahaju mi vsak pripravky s obsaom kym salcyovej / garnier pure active /
a na flaky skusam bioderma white objective, ale nemiznu... chce to vsak cas...

rozmyslala som aj nad antikou, ale to ma odrazdaju vsetky probelmy s tym spojene...