Je mladší, ale stále na neho myslím

Príspevok v téme: Je mladší, ale stále na neho myslím
saša23

Ja mám 22 a on 18. Stále na neho myslím, z jeho strany to bolo od začiatku viac ako kamarátstvo. Keď sme sa zoznámili mala som priateľa tak som to nejako neriešila, ale v poslednom čase už neviem čo mám robiť neviem či je to tým, že sme každý deň v kontakte... nedokážem mu to povedať lebo už raz som ho odmietla, ale napriek tomu sme stále kamaráti. Viem, že nikto by nás ako pár neprijal. Čo mám robiť? V poslednom čase sa už sama cítim pred ním nepríjemne, alebo skôr čudne z jeho prítomnosti.

saša23

Ďakujem za podporu, ale tí čo si myslia, že hľadám problémy tam kde nie sú sa mýlia tie problémy sú, moja sestra ho doslova neznáša vraj si nesadli povahovo, a mama keď už len vidi že mi píše tak na mňa vrieska ako keby som robila neviem čo a ďalej už ani nebudem pokračovať ... jednoducho nechápu prečo si tak môžeme rozumieť

#

Šaška pochop jedno, vek dôležitu rolu nehrá, ide oto ci si ti dvaja spolu rozumejú, ci vedia spolu komunikovať, zasmiať sa, poradiť si ale sa aj rozumne pohádať :) lebo ako vieme aj to občas patrí do vzťahu vediat sa hádať a zmieriť

maddie

presne tak, súhlasím so všetkými, vek vôbec nerieš, a hlavne mienku ostatných. chceš sa snáď vzdať šťastia a trpieť len kvôli ostatným ľuďom?
držím palce :)

winki

Saška si veľmi ovplyvnená ľudmi v tvojom okolí. Prečo dávaš na reči iných? To vôbec nie je veľký vekový rozdiel. Vo vzťahu je dôležitá súhra a láska a nie vek partnerov a už vôbec nie názory druhých čo je správne a čo nie podľa nich.

V našej rodine máme dokonalý prípad. Dve sestry, jedna mala frajera 5 rokov všetci jej ho schvaľovali a výsledok? Svadba, dve deti a večné hádky a ona uplakané oči. Jej sestra sa poznala s chlapcom pár mesiacov, ako 19 ročná a hneď otehotnela, polka rodiny na ňu krivo hľadela jej vlastná mama odmietla ísť na svadbu. Teraz majú krásne dieťatko a šťastné harmonické manželstvo a tá jej mamička si tohto zaťka nevie vynachváliť. Tak asi tak, nie je všetko zlato čo sa bliští.

zuzka89

ahoj....ja som v tej istej situacii.on ma cerstvych 18 a ja budem mat o chvilu 22.lubime sa, vyborne si rozumieme, mame vela spolocneho a je nam jedno kto si co mysli.pravdupovediac to ani nikto neriesi a aj keby, je to len a len vasa vec...dolezite je to, ci sa mate radi...drzim palce

lalle

Ty máš ale problémy, 4 roky sú nič, je dospelý, nepoviem keby mal 14 a ty 18, ale takto v tom nevidím žiaden problém. Ja som mala v 22 tiež 18 ročného partnera, moja rodina, aj kamaráti to prijali úplne v pohode, nikto z toho nerobil vedu. A ja som zvysoka kašlala, či sa to bude okoliu páčit, alebo nie, dôležité bolo, že sme sa mali radi a rozumeli sme si, nie to, či nám okolie schváli náš vzťah. A ked si tak spomínam, ani si nepamätám nejakú naozaj negatívnu reakciu od okolia na náš vzťah, skôr to každému prišlo normálne. Robíš zbytočne problémy tam kde nie sú.

#

Šaška to ze je mladší by nebol až taký problém, dnes máš veľa takých párov kde je muž_chlapec mladší od dievčata. Ja sám som mal v 24 frajerrku čo mala 29 a boli sme spolu 4roky.
Ide oto čo citi on k tebe.