Strach, že sa k nej vráti

Príspevok v téme: Strach, že sa k nej vráti
tatiana0108

Ahojte,mám strasný problem a neviem ako sa snim vyrovnat...je to skor v mojej hlave pretoze ked som zacinala so svojim priatelom tak bol zadaný,nechcela som im rozbíjat vztah tak som sa mu vyhíbala ako sa dalo,no asi po 4 mesiacoch som sa zalubila a uz to dalej neslo,od zaciatku mi tvrdil ze snou nechce byt a ze chce byt somnou,atd... byvala som sama s dcerkou a tak sa asi po 5 mesiacoch snou rozisiel (presne v den mojich narodeninín) a nastahoval sa kumne...no po 2 dnoch si znicoho nic pobalil veci a vratil sa knej stym,ze nedokaze zabudnut,tak som sa nanho vykaslala a znova zacal vypisovat sms,volat,pisat maily,...ze ma miluje a chce byt somnou ale kvoli jeho rodicom sa snou rozist nemoze pretoze u nich "skoncí"...respektovala som to...no znova sa od nej odstahoval a je doteraz somnou,zijeme spolu...ja on a moja 3rocna dcerka...lenze to ako somnou zamietol asi 3 pocas pol roka namne zanechalo také stopy,s ktorymi sa uz sama vyrovnat nedokazem...kazdy den od rána myslim nato,co ak je snou v kontakte,co ak jej zase slubuje ze sa knej vrati,co ak sa stretavaju...a podobne veci... dokonca sa mi o nej aj sniva castokrat :( bojim sa ze to ako klamal jej vtedy teraz robi mne .( poradte mi ako sa stou uzkostou a depresiou stejto veci mam vyrovnat,co mam robit ? :( dakujem

Fleur-de-lis

Opäť vyhrali hormóny nad zdravým rozumom. Prepáč, že to nazývam hormónmi, ale zaľúbenie nie je hneď vždy láska.
Vieš, podľa rozhodnutia čo si spravila, je zrejmé, že nevieš robiť dobré rozhodnutia a sama si ničíš život.
Ja som tiež bola zaľúbená do nesprávneho, a aj keď to veľmi bolelo, vedela som, že si s ním nemôžem nič začať. Našťastie zdravý rozum vyhral, uchránila som sa pred oveľa horšou bolesťou a problémami.
Poznám ženy, čo si nedajú poradiť. Znova a znova si začnú s nesprávnym.
Áno, máme city, ale máme aj rozum. Niekedy musí ísť ten prvé miesto!

Čo sa týka tvojho konkrétneho prípadu, ten chlap mi nepríde dôveryhodný. Je rovnako ovládaný pocitmi ako ty.
Ak sa chceš ochrániť, tak sa s ním rozíď. Bude to nejaký čas bolieť, ale menej než ako sa celý život trápiť, že ho zas napadne spraviť...

A nebolo by zlé si pohľadať dobrú kamarátku alebo psychológa, ktorí ti pomôžu naučiť sa robiť lepšie rozhodnutia a podporia ťa v skúškach.

nashira.s.

Vsetky uzkosti tohto charakteru vznikaju ked clovek nema dostatone sebavedomie a nevie svoju hodnotu. A prave toto daneho partnera bude od teba odpudzovat a ani mu nemusis davat najavo co citis proste ta ustrachanost ide z teba. Zena sa musi dostat nad vec iba tak to funguje nie fnuckat...boze opusti ma ..vrati sa k nej???....zahodit taketo myslienky do kosa!!!! Ziadneho partnera nemozes drzat na povrazku ...ani fyzicky...ani v hlavicke....nic nemas v moci ...ani jeho myslienky....ak tam nema poupratovane tak ty to neovplyvnis. Zivot je dlhy treba sa uvolnit a zit ho naplno a nie so strachom v gatiach.Spamataj sa ....to pisem v dobrom a daj sa dokopy ....kadernik, fitko, kup si nieco pekne a zacni zit!!!!!....A potom ked budes spokojna ty budes pritahovat svojho partnera a sama so sebou budes spokojna a taketo myslienky pojdu prec a aj ked pridu tak odidu....ak sa sam clovek neurobi stastnym nik iny to za neho robit nebude!!!!!!! Nestastnou ta moze urobit vela ludi v tvojom okoli, ale tu moc urobit sa stastnou a zmenit svoj zivot a jeho vnimanie mozes len ty sama....cmuk a vela stastia!!!!

Bajaja525

konanie tatiany0108 chapem, clovek sa nablazni na niekoho a vidi len jeho a je jedno ako sa sprava a aka je situacia, bola proste poblaznena.

pravdou ale je ze ked takto pendloval sam nevie co chce ale poznam aj takych co az po tachto pendlovaniach ostali nakoniec v dalsom vstahu, je to individualne.

moja rada musis sama vidiet ako ta berie, samozrejme ak je dobry herec tak to zahra ale hlavne nemaj depky nic s tym nenarobis ratat treba so vsetkym. niekedy sa rozisli pary ktore som povazoval za najpevnejsie ani ten moj nemusi byt isty preto na take netreba mysliet ale skor sa venovat jeden druhemu

snehuliatko

fuuuu tak z vlastnej skúsenosti viem že toto ťa už nikdy neprejde a tie depky a zlé pocity budeš mať aj do konca života ak budete dovtedy spolu.. takže ak sa chceš prestať trestať a trápiť, jednoznačne to s ním skonči a neboj čas to vylieči, hoci je to klišé je to proste fakt a stále lepšie sa dlhšiu dobu trápiť kvoli rozchodu lebo ho ľúbiš a si na neho zvyknutá, ako sa trápiť celý život kvoli Ex-ke... sama som toho príkladom a už je to aj za mnou a je mi teraz fajn, len sa musíš poriadne odhodlať a sama musíš uznať, čo je pre teba najlepšie a čo si zaslúžiš! a podľa mňa teda si zaslúžiš byť sťastná, ale nie s ním...

y-vka

suhlasim s winki. sice aj ty mas pravo na svoj zivot a lasku, ale prvorade musi byt to male.
a este nieco: ked budes stale rozmyslat ci sa s nou nestretava, ci ta ma rad, ci sa k nej nevrati, potom sa to skor ci neskor urcite stane, lebo to sama privolavas.

Prezývka55

winki, mne sa nemusis ospravedlnovat ja som za ostru konfrontaciu ja vzdy pisem priamo a nemam problem ked sa ludia vyjadruju ku mne priamo.

winki

Prezyvka 55..sorry za ostrý príspevok, ale vytočilo mna, že sa z toho celého vynecháva dieťa a ona rieši len seba. To dieťa je tam podstatný element a vníma aj keď si to dospelý človek nemyslí.

winki

Prezyvka 55 môj priateľ má dieťa s ex a videla som ako na jeho správanie vplýval akýkoľvek nový partner jeho partnerky. Takéto žvásty si nehaj pre seba, keď o tom hovno vieš.

winki

Mna na tomto udivuje to, že má dieťa.....ako ho mohla vôbec vpustiť do života tej malej, keď si ním nebola istá????