Laktobacilky

Príspevok v téme: Laktobacilky
MariannaJ.

Dobry den, prosim, nemate nahodou niekto skusenosti s detskymi laktobacilkami? Su to probiotika, chcela by som nejake kupovat detom, ale neviem sa rozhodnut. Na trhu je to ho vela a nemam zial pre deti nic este odskusane a nechce sa mi zase len tak nieco kupovat. Rada by som to kupovala z dovodu imunity, kedze sme doma neustale chory, akonahle dam deti do skoly, do skolky, hned su chore a ja uz neviem, co s tym. Doma byt neustale tiez nemozeme. Dakujem za rady.

odpovedam

No neviem. Tie cmulacie cukriky pre deti podla mna efekt nemaju. Uz len preto, ze kvalitne probiotika musia byt entericky uzavrete, aby prezili agresivne prostredie zaludka a dopravili sa neposkodene do creva. Pretoze tam maju posobit. Su probiotika na cmulanie, ale tie urcene na kvasinky na jazyku. Nie na imunitu v creve.

Dalsim dolezitym faktom je, ze probiotika sa musia konzumovat spolu s prebiotikami, inak takisto zahynu bez ucinku a uzitku. To vacsina ludi nerobi.

Na akutne posilnenie imunity vsak probiotika nestacia. Treba nasadit aj colostrum, obsahuje imunoglobuliny. Ja kombinujem oboje a za posledny rok sa imunita celkom fajn zregenerovala po dlhodobom uzivani ATB.

katjusska

Laktobacílky alebo akékoľvek iné probiotiká by som odporučila. Dcérka mala aj smunitoi taky problémy, takže som toho skúšala veľa a probiotiká jej určite pomohli. Dávala som jej také cmúľacie pastilky čo chutili po višniach. Malá to mala skôr ako bonbóniky, chutili jí.Když nechodila do škôlky, tak na to bola dobre, ale akonáhle nastúpila, tak bola hneď chorá. Skôr si často hrala s deťmi, ale také množstvo asi jej organizmus nezvládol. Zmena nebola hneď zo dňa na deň, ale aj tak som bola rada, že jej niečo pomohlo.Zlepšení sa začalo prejavovať asi po mesiaci. Hlavne som rada, že je to prírodný produkt, takže do nej netlačím žiadnu chémiu