Cistiaci gel - problematicka, citliva plet

Príspevok v téme: Cistiaci gel - problematicka, citliva plet
andm

Ahojte vsetci! Chcela by som nejake rady ohdladom cistiaceho gelu na tvar. Na tvar vacsinou pouzivam gely v spojeni s vodou, rano aj vecer, ale este som nenasla taky, ktory by mi uplne vyhovoval.

Mam problematicku citlivu plet (zacervenania, fliaciky, sem tam akne, cierne body, rozsirene pory). Moja plet byva striedavo mastna, ale pritom na miestach vysusena. Vacsinou pouzivam gely na mastnu plet, ale mam pocit, ze z toho sa mi plet vysusa a este viac masti.

Vyskusala som toho naozaj vela - od klasickych drogerkovych znaciek, cez Vichy, Eucerin, Biodermu, Effaclar, Clinique.... Momentalne pouzivam Avene Cleanance, ale opat to nie je uplne ono. V lekarni mi este poradili znacku Institut Esthaderm, mate s nou niekto skusenosti?

Alebo ine znacky, napady, hocico :) idealne nieco setrne, mozno prirodne, ale zaroven dostatocne ucinne :). Nejake rady?

Dakujeeem!

uiggog

vv prvom rade si nedrhni tvar dvakrat denne tymi cistiacimi gelmi. staci vecr na odlicenie pleti. alebo pouzivaj odlicovacie mlieko na citlivu plet a potom umyj s penou. rano uz nemusis zase umyvvat tvar penou. staci oplachnut.

simka111

mne sa tiež na začiatku zdalo, že pena poriadne nevyčisti plet,ale nie je to pravda, možno je to len taky pocit koli tomu, že po pene neje taka stiahnuta a sucha tvar, pomáha mi, hlavne ma neštipe tvár, mala som z tejto rady aj krém, ale nerobil mi dobre lebo obsahuje čajovnik a ten mi nikdy nepomáhal,ale naopak zhoršoval pleť.

ja som rozmyšľala aj nad čitiacim gelom Lavera nechtik,ale neviem odkiaľ zohnať vzorky.

lautida

Ani ja nie som teen mam po 30 a taktiez mam problematicku plet.Pouzivam od tej firmy krem glyco a, a som spokojna a chystam sa aj na chem peeling.Neviem mozna skusim od nich tu radu na probl.plet.Momentalne pouzivam sadu od eucerinu nocny krem napriklad je velmi dobry,nemasti pokozku zjemnuje.

andm

Simka: dakujem:). A pomaha ta pena? Vacsinou ked som skusala cistiace peny, mala som pocit, ze som plet dostatocne nevycistila, neviem, ci je to zrozumitelne :), proste to bolo len take jemne velmi.

Lautida: No ja uz davnejsie nie som teen, mam 27. ci to nevadi? :). Mas s nimi skusenosti?

lautida

Skus od isispharm vyrobky Teen derm.Specializuju sa na problematicku plet.Pozri si a kupis ich v lekarni.Ja pouzivam eucerin na problematicku a som spokojna.

simka111

ja teraz použávam čistiacu penu Canaderm na problematicku pleť, čisti jemne a nevysúša, obsahuje konopný olej, grepove semienka, repik a materinu dúšku, zatial mi vyhovuje