Strasne problemy s mocenim... :(

Príspevok v téme: Strasne problemy s mocenim... :(
wifon

Zdravim vas vsetkych!
Mam neuveritelne problemy s mocenim.Chodim na WC tak kazdu hodku (co je podla mojho nazoru vela, nie?)A navyse casto krat tam presedim tak dve, tri minuty kym zo mna nieco vypadne :( Dost mi to zhorsuje zivot najma ked si idem niekde sadnut s priatelkou, preto aj nerad chodievam niekam von a mrzi ma to, hlavne kvoli nej :'( Mam 22 a netusim co by to asi tak mohlo byt (na prostatu som mlady nie? :() Najlepsie by bolo asi vyhladat pomoc vsak?Ak mate nejake skusenosti budem rad...
mjr...;)

RNG

Na pristatu pomaha brat rozne rastlinne steroly, napr z plodov palmicky pilovej(Sae palmetto) korenov zihlavy, kory stromu pygeum africanum a tekvicove semienka a olej z nich.
Komercne ucinne zmesy su na trhu v dostatku, aj ja drzim par zmesi v mojich obchodoch.
Niektore lieky vyvolavaju napuchnitie ba dokonca podporuju hyperplaziu prostaty, steroly su ucinne aj v tom pripade, netreba siahat hned za chemikaliami alebo skalpelom.

rpg

Namiesto pitia cajov by si mal co najskor zajst k urologovi, aby ta riadne vysetril a nieco nasadil. Caj len ako doplnujuca liecba. A potom si este davaj pozor, zapaly sa zvyknu vracat.

wifon

Tak ja pravidelne chodievam k nefrologicke, ked tam pojdem na buduce opytam sa jej ja len ci nemate nejake podobne skusenosti, ze ako to riesite ;)

m janík

daj si preliečiť obličky-majú dvojakú funkciu:zadržiavať a uvolňovať.Keď prevláda uvolnovanie ,často chodíme močiť.Keď zadržiavanie,vznikajú opuchy,lebo tekutiny z organizmu neodchádzajú(akupunktúra)

Ivka 1

Pošlem info ak chceš. Je zameraný na oblasť pánvy, je výborným riešením pri gynekologických ťažkostiach,ťažkostiach s prostatou,ťažkosti s močovým ústrojenstvom.