Chemický peeling

diidi

tiez by som to takto nejak nazvala. hlavne rozdiel je v tom, ze nie je peeling ako peeling. toto je ozaj nieco take, co uz je aj poznat potom na tie pleti. ani nahodou sa to nepodoba na tie domacke peelingy, ktore sa daju kupit v drogerkach, to zase aby si niekto s tym neplietol nahodou.

paulara

to mas ako keby si isla normalne ku kozmeticke dajme tomu, ak si na toto zvyknuta. akurat, ze ti ten chemicky peeling bude robit lekar. je to take odbornejsie a kvalitnejsie si myslim.

diidi

tak duma to tak v skratke zhrnula. ono zase nie je na tom nejak co vysvetlovat podla mna. ale skus si teda pozriet napriklad tu kliniku cez google a tam maju napisane nieco o kazdom tom ukone, ktore robia, na ktory sa mozes objednat.

duma

Peltyra v podstate je to ako peeling, čo si aj doma robíš, že si nanesieš na tvár, necháš nejak pôsobiť a dá sa dolu. Akurát, že tento chemický je omnoho lepší a účinnejší, čo sa zloženia týka. Preto aj ho majú vykonávať lekári a nie kadekto.

peltyra

... diidi vedela by si aspon v skratke nejak zhrnut, ze ako to cele prebieha?... lebo ja ani neviem, ze co si pod tym vlastne predstavit...

diidi

dragona ak mozem spomenut, tak ja mam absolvovany tento chemicky peeling na klinike Spinn. chodievala som tam predtym uz s ocami. takze uz som to tak ako tak poznala. a co som citala, tak toto oddelenie lekarskej kozmetiky, kde robia aj ten peeling, tak si zienky dost pochvaluju. takze volba bola pre mna celkom jednoducha, ze kam ist :)

dragona

Ja by som zase ten chemický rada vyskúšala. Ma to láka, aby som si vedela porovnať, či v tom bude taký rozdiel, ako sa hovorí. Kľudne ak by si mala odporúčanie Paulara, tak mi napíš, že na ktorej klinike si bola na ňom.

paulara

poskusala som uz kadeco, ale nic mi nefungovalo tak, tako ked som absolvovala ten chemicky peeling priamo na klinike, kde to bolo vsetko pod lekarskym dohladom.