Sialena nerozhodnost..

Príspevok v téme: Sialena nerozhodnost..
katka658

Ahojte, asi mi nebudete vediet poradit ale neviem uz co mam robit..minuly rok som bola 1.rok na VS a aj ked vsetko islo hladko, teraz zaciatkom 2. rocnika som prestupila na iny, ale velmi pribuzny odbor...cely 1. rocnik som to chcela, ten druhy odbor sa mi zdal jednoducho lepsi a aj mi povolili prestup..no strasne to lutujem a chcela by som to vratit spat..vidim ze to je ovela tazsie a nehodim sa na to, nejde mi to..nebudem pisat z akeho na aky odbor, ale oba su dost narocne...
ja uz neviem co mam robit..kazdu chvilu menim rozhodnutia a chcem nieco ine, neviem nikdy co chcem a ked sa uz nejako rozhodnem tak to olutujem..ale teraz som ozaj presvedcena ze tamten odbor bol lepsi, teda vhodnejsi pre mna...teraz su moje vyhliadky na ukoncenie skoly velmi chabe..napiste mi aspon co si o tom myslite

jedulka

ale nepohnojíš.Prostě a jednoduše si zvykej na svoji povahu:) Jednoduše stejně bys neměla klid,kdyby jsi zůstala na prvním místě a jak zjistit jak by mi bylo na tom druhým, než že si to vyzkoušet:)

katka658

no ved, vzdy sa radsej rozhodnem pre tu zmenu lebo nechcem ostat tam kde som iba zo strachu..ale nie vzdy to aj dobre dopadne..to sa asi vratit neda, uz som teraz zapisana na tom druhom odbore.. fakt pohnojim co sa da..
vdaka za povzbudenie :) musim si to opakovat inak sa zblaznim :)

phoe

Ak máš možnosť, tak sa vrat. Radšej skúsiť a zistit že to nejde ako nerobiť nic a frflat alebo snívať. Život máš pred sebou, času máš dosť. Nerob paniku.