Prezila som lepsi vztah, ako je ten v ktorom sa momentalne nachadzam

Príspevok v téme: Prezila som lepsi vztah, ako je ten v ktorom sa momentalne nachadzam
nakaza

Hello,

moja otazka je velmi jednoducha. Ma vobec nejaky zmysel ostavat vo vztahu, ktory nieje zly, avsak v minulosti som uz prezila omnoho kvalitnejsi vztah? Teorie o tom, ze by som mohla byt este zalubena by boli scestne kedze je tomu uz dobrych par rokov a z nas ostali kamarati, co sa z casu na cas porozpravaju o sucastnej situacii a to je vsetko. Dakujem za vsetky nazory.

MultiLevel

Vztah ma byt stastim pre oboch partnerov. Mali by sa citit slobodne, radostne, milovane a to nielen v prvych dnoch, kedy funguju ruzove okuliare. Ked z hoc akeho dovodu vztah prestane v istych situaciach fungovat, treba sa celou myslou a srdcom ponorit do riesenia problemu. Inymi slovami si trosku "zamakat" na sebe a zmenit veci, ktore problem sposobuju. Je to kazdodenna "praca" pre oboch partnerov a vyzaduje si to tak isto aj vela kompromisov z oboch stran.
Ak vsak nepomaha ani kompromis a nikam sa to neposuva, je lepsie rozist sa. Podakovat si za vsetko, co ste sa naucili jeden od druheho, za vsetko co ste si dali a ist dalej....

Matyo

táto debata týchto dvoch sliepok je hrozná. úprimne ľutujem ich súčasných partnerov, neviem prečo sa nevrátia k bývalým keď boli takí super?! aha, kopli ich do riti a našli si iné?! takže teraz si tieto ich mindráky majú odniesť súčasní lebo už majú vyšší vek a romantická láska ako v 18 rokoch sa nekoná??! Prosím vás nakaza a betinka rozídte sa so súčasnými a dajte im šancu nájsť si ženy ktoré ich budú milovať takých ako sú, ste trápne vypočítavé štetky!

izotop

Dobre a co teda cakas od nas, ak tvoj terajsi vztah nie je tak dobry, ako bol ten pred tym. Mame ti ho prist nejak vylepsit?

Betinka@

Nechcem to podmienovat len vekom ale podla mna mas este stale dost casu a velke sance, ze niekoho stretnes, kto v tebe vzbudi euforiou a pocity, ktore teraz chybaju...:)

nakaza

mne? mne uz davno vychadza, ze mam byt prec, len po takom dlhom case nejak neviem ako a stale sa presviedcam, ze nemam byt debil a vazit si co mam

Betinka@

Najviac mi asi vadi, ze nemame medzi sebou taku vnutornu prepojenost aku som zazila v predchadzajucom vztahu.Ale to sa da mozno este vyformovat spolocnym byvanim atd...Samozrejme, ze je aj vela veci, ktore ocenujem teraz a predtym som ich nemala. Mas pravdu, bud sa s tym naucit zit, alebo treba odist. Spravny match najde clovek mozno 1 , 2 krat v zivote, neverim uz moc, ze stretnem niekoho pri kom spadnem na zadok a zarovnen sa budeme k sebe hodit. Ked si odpovies tie iste otazky, co ti vychadza?

nakaza

co ti vadi ked mas horsiu fazu? respektive, co konkretne ti chyba? je to nieco s cim dokazes zit? (teda zmierit sa, ze to uz nikdy nezazijes?) Ak ano....asi by som to neriesila a zila si spokojnym zivotom bez stresov z hladania a skusania novych partnerov. najst spravny match je niekedy sakra praca...