Steniatko rozhadzuje veci

lombardo1981

Síce nebývam v byte, ale v rodinnom dome, no s demolovaním mám veľké skúsenosti. :-D
Ja som tomu nášmu pravidelne kupovala novú hračku, pretože tie staré boli už okukané a nezaujímavé... aspoň podľa neho. :-D
Najviac mu chutil okrasný drevený plotik okolo záhonov. Preto som mu dala ohoblované drevo. Síce narobil poriadny bordel, ale aspoň nič neničil. Ešte je celkom dobre osvedčený starý kus oblečenia.

Prezývka55

Ze ploty sa tam nedaju spravit :D chudak pes vo voliere ale este brutalnejsie je pes na retazi to uz fakt niektori ludia zachadzaju do krajnosti.

winki

Ja keby som mala psa u nás v dome, tak je pre jeho bezpečnosť nezbytné, aby bol vo voliére.....čo LILII to obmedzuje jeho pohyb? Nie, len máme tak veľký pozemok, že bohužiaľ ploty sa tam nedajú spraviť, aby pes neušiel, alebo iný sa nedostal k nemu. A v byte si pánom ty a nie to zviera.

LILIII

Potrebuje priestor ,kde sa moze hrat a nasledne po hre unavit !!! Treba sa mu venovat nie zaobstarat si psa ,hodit ho do bytu a cakat ,ze ti mozno same od seba najde hajzel ,kde vykonna svoju potrebu ,alebo ze poslusne bude caka u prahu pokial panko dojde domov ! Winki take rady si mozes .... vies co ;)
Stena potrebuje ,aby sa mu venovala ,ucila ho od .. do a nie zatvarat niekde v kutici !!!

winki

Pes v byte, tak isto ako pes v dome má svoje miesto. A to ho treba naučiť. Nie celý byt je jeho, nie celý dom s pozemkom je jeho.