Zápach z úst a jeho príčina

Príspevok v téme: Zápach z úst a jeho príčina
smel

dobrý deň, z veľkého množstva príspevkov, čo tu na túto tému je, som nevedel vyčítať nejaké príčiny a riešenia tohto problému, ktorého by som sa rád zbavil. ústnu hygienu mám dobrú, na vyšetrení žalúdka som bol a výter z hrdla bol negatívny. neviete ako ďalej, prípadne, čo môže zápach z úst ešte spôsobovať? vopred vďaka

v.sosna

Súhlas s RNG, treba napraviť trávenie. Skús kvalitné probiotiká, dobré sú super acidophilus 10 miliárd sú silné a treba ich cmúĺať vždy pred jedlom a tráviace enzýmy super bromelain a papain, malo by ti to pomôcť. Bližšie info máš na mojezdravie.sk Tiež dávaj pozor ako kombinuješ potraviny, ktoré konzumuješ. Veľakrát máme v žalúdku úplne smetisko,lebo miešame jedno cez druhé, tu ti pomôžu pravidlá delenej stravy.

RNG

Nuz hnitie sposobuju nielen bakterie, ale aj kvasne a plesnove kultury a aj ked akupunktura moze pomoct telu sa voci nim lepsiem branit, na vyhubenie tychto by si musel kazdu osobitne napichnut tou ihlou, inac to nemas nijak zarucene, najma u ludi so slabou imunitou,nedostatkom kyselin a enzymov a so znicenou crevnou florou. A takych je dnes zialbohu plno.

mjanik

zípach nespôsobujú baktérie ani zubný kaz,ale baktérie a zubný kaz je tam preto,že máš prehriatý žalúdok.Treba schladiť žalúdok a tým zoberieme živnú pôdu pre baktérie a aj zuby sa prestanú kaziť.

house

Kazdy zapach sposobuju bakterie.Ci uz v zube (zubny kaz), ale aj v dasnach.Pricinou je neodstraneny zubny kamen a v nom miliardy bakterii, ako v tej reklame na Domestos(presne tak to funguje aj v dasnach).Takze ak nemame kazy , treba si najst dobreho stomatologa (cistica...) inak maloktory stomatolog chce cistit zubny kamen...Mne to robi moja sestra (adresu neuvadzam) inak robi sa to ultrazvukom a je to strasne , strasne , strasne neprijemne, ale smrad prejde ......

RNG

Zapach moze byt zo zaludka, vtedy si treba napravit travenie(kyseliny enzymi mikrovlakniny probiotika) alebo moze byt z roznych mikrobov v ustach hrdle a prinosnych dutinach. Tie sa daju znicit antimikrobialnymi doplnkami, najma kvapkami roztoku citricidalu do nosa, kde sa vc prinosnycy dutinach rozne nakazy mozu zdrzovat aj roky. Ale je aj iny pristup, ako nasadit si a podporovat ustne probiotika, co zaroven ochrani aj zuby a zvysi celkove imunitu proti nakazam hornycvh dychacich ciest dokonca aj stredneho ucha.

Ak to nie je ani z travenia, ani z mikrobov, tak sa jedna o TMAU, tato tema tu uz bola, vyhladaj si to.
Vtedy smrdi nielen z ust, ale cela koza.

mjanik

ako sxchladiť- energia v tele prúdi po dráhach (meridiiánoch)a na nich sú rôzné body,každý s ních má určitú funkciu.Akupunkturista napichne bod ktorý schladzuje-a je po probléme!!!