Zamilovala som sa do najlepšieho kamaráta

Príspevok v téme: Zamilovala som sa do najlepšieho kamaráta
tupelo27

Poznáme sa už vyše roka a za ten čas, sme sa o mnohom porozprávali. Teraz sme naj kamoši, chodíme spolu von a hovoríme si všetko. On miluje mňa a ja milujem jeho. Na rad prichádza otázka: Kde je teda probém? Problém je v tom, že obaja sme sa zhodli toho názoru, že keby sme spolu chodili, pre niečo by sme sa ponáhali, rozišli a to by bol pre nás koniec a obaja nechceme stratiť toho druhého. A tak si spolu píšeme ako sa milujeme... ale chodiť spolu asi nebudeme. Stále nad ním rozmýšľam a aj keď by som s ním rada chodila, bojím sa že si ublížime. Oplatí sa mi s ním ísť do vzťahu alebo radšej ostaneme naj kamoši??

hap-py

blbost, ak zacnu problemy, ako naj kamosi to zvladnete riesit daleko lepsie ako keby si si nasla cudzieho..
ono uspesn vztah je vlastne pevne kamaratstvo plus intimita za hranicu kamaratstva. a vydrzite praktivky hocico.

lilyiankaa

prezyvka, ja som to myslela presne ako si to ty napísal, že ak si jeden z nich niekoho nájde, tak sa s tým druhým asi ťažko bude nejak často stretávať, resp. mu vešať svoje partnerské problémy na nos .. a to by sa nepáčilo ani nastávajúcemu tej dotyčnej tu, alebo nastávajúcej toho dotycného .... ako si už písal aj ty, kamarátstvo to dávno nie je, pretože lásku si vyznali z oboch strán,nie je to jednostranné a preto ja tiež nevidím dôvod nemať vzťah

Prezyvka55

lilyiankaa ono sa to nepokazi ono sa to evolvuje ved predsa je logicke ze ked mas rodinu tak venujes cas jej a nie niekomu inemu. To je potom na rit vztah ked tvoj partner travi viac casu s kamaratkami ako s rodinou alebo manzelkou.

Prezyvka55

tupelo27 a ved si ho uz stratila teraz :D uz tiez nie ste kamarati kamaratsvo vam uz prerastlo takze uz smola..
ved vztah je celkom ok vec, kamaratsva su vzdy len docasne nic netrva vecne, vacsinou koncia alebo sa odialia po manzelstve. ci si naivne dufala ze budete kamarati do konca zivota? haha .. vzdy to bud prerastie do vztahu alebo to skonci len ako kamaratsvo sem tam raz za mesiac dakde von.

si neviem predstavit ze ja mam ako teraz manzelku a riesil by som nejake kamaratky a vykecaval sa s nimi ako som sa s nimi vykecaval ked som este nemal vazny vztah.

lilyiankaa

ako naj kamaráti dlho nezostanete, pretože sa jednoducho milujete a nad tým sa nedá len mávnuť rukou a brať to ako nejakú pohodu ..neviem prečo hned myslíte pesimisticky, že sa pohádate a rozídete sa .. veď v každom vzťahu sú sem tam búrky a hádky, ale to všetko k tomu patrí .. ja si myslím, že radšej to skúsiť ako partneri, lebo ak si jeden z vás nájde niekoho, už z vás nebudú naj kamoši a pokazí sa to celé medzi vami .. takže hor sa do toho :)

Prezyvka55

Dost trapas nie?
Ked niekoho milujes nie je co riesit :)
Ked sa milujete tak kamarati uz asi nebudete, takze stejnak vam uz nic ine neostava len to skusit :)
Ved pohoda, aspon budu bozky, sex a tak :D