Co mam robit? Ako mam postupovat?

Príspevok v téme: Co mam robit? Ako mam postupovat?
TinaM

Zdravim vas, mam taky problem. V stredu mi vyberali znamienko, rana sa mi zapalila a v sobotu som musela ist na pohotovost, kde mi ranu osetrili. Dnes mam ist na kontrolu k chirurgovi-idealne tomu, ktory mi to znamienko vyberal. A to je ten problem- kvoli tomu, ze nemozem chodit (znamienko je na nohe), ma musel moj priatel zobrat do ineho mesta, nech sa o mna ma kto postarat, kym on bude na sluzobnej ceste. Ako mam teda tu kontrolu riesit? Mam len tak zaklopat na dvere nejakemu chirurgovi? Alebo ist na pohotovost? V tomto meste nemam uz ziadneho lekara, vsetkych som si preniesla do BA.

TinaM

V BA si platim ProCare,kde mam vsetkych lekarov. Takze aj znamienko mi vyberali tam. Ale myslim, ze najblizsie to premyslim, lebo 50 eur za znamienko mi pride dost zderstvo.

TinaM

Podavam hlasenie-vybavene. V partnerskej nemocnici mojho zdrav. centra. Ujo doktor na chirurgii ma zobral bez otazok, previazal, zacudoval sa, kolko v BA pytaju za vyber znamienka a sla som domov :)
Cize problem vyrieseny, tema moze zapadnut prachom :)

TinaM

No vies, riesime vzdialenost BA-Banska Bystrica. Ver mi, ze aj o tomto som uvazovala, ale nie je to realne. A co sa stane, keby som s tym pockala do tretej a sla na pohotovost? Mozu ma odmietnut osetrit? Lebo pokial by ma "len" zvozili, ze takto sa to nerobi, ale osetrili ma, to je to najmenej, to by som zvladla. Nikde mi nedvihaju telefon, volala som aj do svojho zdrav. zariadenia v BA, povedali, ze mam ist normalne k doktorovi tam, kde som a ze ma osetri, ale nemyslim si, ze to bude take jednoduche.
Uz mi vyberali 5 inych znamienok a vzdy to bolo bez problemu. A teraz zazivam muky, tak ma to boli. Na pohotovosti mi dali ATB a nejake ine lieky, mam ist na "prevaz" a neviem kam. Do prdele aj so psom, teraz prvykrat "lutujem", ze ho mame, lebo nebyt jeho, bola by som v BA, objednala taxik a mam to bez problemu.

phoe

Ach tak. A mama ťa nemôže odviezť do BA ? Chodiť po meste a hľadať doktora ochotného ťa ošetriť, no neviem kto ta vezme. Skús si najprv zavolať lebo sa zbytočne nabehas a nakoniec pôjdeš aj tak do Blavy.

TinaM

Nie som debil, keby sa to dalo vyriesit takto, tak by som to urobila. Problem je v tom, ze znamienko mi vyberali na nohe-na chodidle- a kedze sa to zapalilo,neda sa mi chodit. priatel isiel na tyzden na sluzobku a kedze mame psa, tak by s nim nemal ist kto von. Ja sama, by som to doma este nejako zvladla, ale v tejto situacii bolo lepsie sa presunut-k nasim, do rodinneho domu, kde sa moja mama postara o mna a nas pes beha po zahrade-preto som sa presunula a preto som nemohla zostat v BA. Jednoducho nemozem ist k doktorke, ktora mi to operovala, tak sa pytam, ku komu vlastne mozem ist. Mozno niekto nieco podobne uz zazil a vie mi poradit.
A tu ma moja mama odvezie, v BA by to bol ten taxik, ale ako som uz vysvetlila, nemohla som tam zostat sama so psom, ktoreho by nemal kto tyzden vencit.

phoe

Nerozumiem načo ten prevoz do iného mesta...teraz si aj tak sama a nemá ťa kto odviezť, nie ? Na pohotovosť ísť nemôžeš. Prečo si neostala v Blave? Kvoli znamienku nemôžeš chodiť ?? Mala su ostať v BA a ísť taxíkom ked sa ti blbo chodí