Neznesitelna bolest

Príspevok v téme: Neznesitelna bolest
Tinka_

Dobry den chcela by som sa vas opytat ci mate niekto podobne akusenosti ako ja popripade ako ste to riesili. Pred troma dnami ma zacali neznesitelne boliet zuby , na druhy dne som isla ku zubarovy a ten na mojich zuboch nic nevidel tak mi urobil par snimkou ale aj na nich vizerali moje zuby zdravo, takze som od zubara odchadzala s takou istou bolestou ako som tam prisla a stale je to horsie vobec nespavam a uz mi bolest zacala vystrelovat smerom ku licnym kostiam, vobec neviem co mam robit ale je to uz neznesitelne.

Matka872

Tinka

Vies este čo má napadlo.Možnože si dostala prievan alebo že si niečo zimné pila.Nenapada má už nič iné.Ja ked somrsomraz dostala prievan na zuby, tiež má tak lamali.

odpovedam

ake snimky ti robil? spytaj sa ho aj na zubnu cystu, ci tam niekde nemas pod niektorym zubom, to by ti mal zistit. a ak nie a bolest neprejde, tak skor ORL skus, dutiny, bolest zubov moze byt len referencna, problem moze byt v dutinach (zapal, cysta, polypy...)

Tinka_

Velmi pekne dakujem za rady. Dnes som bola u zubara, ktory mi urobil jeden zub no zatial bolest neustupila ked tak zavitam este kubtomu neurologovi