Manzelka ma uz nelubi

Luppi

Zvlastne, ze ju mas stale rad, ale nedaval si jej to najavo.
Ak ma niekto niekoho rad, ako mu moze ublizovat, ci ponizovat ho?
To sa v nej muselo potichu roky zbierat. Muz sa spamata, len ked o jeho zenu prejavi zaujem iny muz, az vtedy si uvedomi, ze ma poklad, o ktory maju zaujem aj ini a mozu mu ho uchmatnut, ale ak sa on nevie o tento poklad starat tak, aby ziaril, ale naopak chradol, zrejme mu ten poklad nepatri.
Zena je ako kvet, ak sa o neho s laskou staras, tak ziari, ak nie, chradne. Potom sa najde iny zahradnik, ktory krasu kvetu mozno este zachrani.
Pises, ze ti mame poradit, co robit. Sam si to predsa napisal. Bud muzom, akeho chce, akeho potrebuje a do ktoreho sa zamilovala.
Si si vsak isty, ze ak ti da sancu, odozenies zahradnika, tak sa k nej nezacnes spravat rovnako?

Matiro

Sme s manželkou 22 rokov posledného pol roka nam to spolu akosi neklape.začala si novy vztah.dôvod je že som jej nedaval najavo že ju ľúbim že som ju ponižoval,nechaval všetko vybavovať,zabudal kupovat darčeky a že som pri nej nestál,nepodporil ju.poraďte čo mám spraviť ako sa zachovať aby sa ku mňe vrátila.chcem moje správanie napraviť.ja ju mám stále rád.
chce sa dat rozviest tvrdí to už dva mesiace že podala o rozvod ale ešte tak nespravila.čo robiť poraďte Ďakujem

jozefinana

Musi byt v tom nieco!Nechce sa mi verit,ze clovek len tak prestane lubit!Skuste manzelsku poradnu,mozno ta pomoze!

Zuzazuza

Ludia, ta tema je 5 ROKOV STARA. Zakladatel temy uz ma dnes uplne ine problemy a na toto forum uz desatkrat zabudol. Vsak si vsimajte datum temy, ked uz idete niekomu radit.

Laurora

A co s tym robit? Bud k nej aj nadalej dobry, povedz jej ze ju ty ju lubis a nechces o nu prist...ale ze ked sa rozhodne akokolvek, nebudes jej v tom branit. Nevcnucuj sa jej uplne, ale ani nebud chladny...mozno teraz potrebuje prave to, aby videla, ze ma v tebe oporu aj ked ona bojuje sama so sebou a preziva tazke obdobie. Pripadne skuste byvat oddelene nejaku dobu a uvidis ci ti bude chybat. Sam musis ale vediet aky ste mali vztah, spomen si na vas svadobny den, ci si mal naozaj pocit, ze si ta berie z lasky. Ak ano tak sa este oplati zabojovat. Ak sa to ale nezmeni po nejakej dobe, tak sa s tym musis zmierit, ze sa s tym nic neda robit.

Laurora

Ahoj, no ako to tu bolo napisane, laska je rozhodnutie byt s clovekom cely zivot a lubit ho, aj ked su krizy, problemy, aj ked vasen opadne a uz to nie je ako na zaciatku. Ja si myslim, ze kazdy v manzelstve zavaha na chvilku a povie si, ci je prave ON naozaj ten pravy, ci sa rozhodol spravne. Pretoze ziaden vztah nie je dokonaly, ide len o to ci sa on ludia chcu starat, ci sa zaujimaju jeden o druheho, ci si plnia sny a robia jeden druheho stastnym a ci sa k sebe spravaju dobre atd.

Vacsinou je v tom naozaj ale iny chlap, 90% zien zisti, ze dotycneho nelubi, ked stretne niekoho ineho. Nemusi mat milenca a podvadzat ta, staci, ze stretne niekoho ineho medzi kym preskocila iskra, zrazu z neho nevie spustit zrak a sama nevie preco. Casto to je ale fyzickeho razu a nemusi sa kvoli tomu nicit manzelstvo. Do stereotypu by prisla aj s dotycnym clovekom po rokoch. Ale mozno je to inak, no ked ju laska presla z nicoho nic, tak je to typ osoby, ktora nikdy nebude stastna a nebude si vediet nikoho vazit. Daj jej ale sancu aby si uvedomila, ze mozno robi velku chybu, ktoru moze lutovat. Ak si to neuvedomi, lutovat moze ona, nie ty....

A mozno by si jej mohol dat precitat tuto celu temu. Drzim palce nech to dopadne akokolvek ;)