Mám čas?

Príspevok v téme: Mám čas?
Smaule

Zdravým, mám taký problém...Je jedna osoba do ktorej som sa bezhlavo zaľúbil a cítim k nej to,čo som ešte k žiadnej inej necítil, ale ona o tom ešte nevie, nepoznáme sa roky, ale to je nepodstatné zistil som aké ma srdce a na tom my záleží najviac.Už dlho mi to trhá srdce , a neviem či jej to mám povedať čo k nej cítim neviem, či je skoro a či nie...No bojím sa toho , že keď jej to poviem tak ju tým aj stratím (Nedávno sa aj rozišla)... Áno viem ak tá druhá osoba ľúbi tak nieje dôvod na obavu.No ja mám tu obavu, že sa toho zľakne.A neviem či jej to mám povedať a ako jej to povedať. Povedať jej to čo najskôr ? Nechať tomu čas? Tieto otázky si kladiem každú sekundu.Budem za rád za každú jednú "radu" respektíve váš subjektívny názor k tomu. Ďakujem.

Smaule

Je veľa "postupov" ale neviem zvoliť ten správny. Stalo sa mi už viac krát , že som do toho "hupol" príliš rýchlo a tak to aj dopadlo, zľakli sa...No u nej si to už nechcem a ani nemám záujem pokašlať ak by som si to po... tak by som si to asi neustále vyčítal...Som už raz taký tip , že neviem isť na to pomaly...Všetko by som chcel hneď a to je to čo na sebe asi "neznášam"...Tak ako mám isť nato pomaly , chcem jej to aj nejako naznačovať ,že mám o ňu záujem, čo už robím ale asi nie dosť.

pandorica

Pomaly sa k nej približuj, aby si ju nevyplašil,sonduj aké máš šance.Postupuj pomaly, aby si ju tými svojimi citmi úplne nezavalil.Ak bude mať záujem, určite ti ho dá najavo tak, aby si pochopil.

TinaM

a co jej chces povedat? Lebo ak si klaknes na kolena a so slzami v ociach jej povies, ze je tvoja jedina laska a ak ta odmietne, tak sa zabijes-je velka pravdepodobnost, ze sa zlakne :)
Ale ak jej chces povedat, ze sa ti paci, ze ju mas rad a rad by si ju spoznal viac, nevidim na tom nic zle :)
Nemusis hned vystavit tvoje srdce na dlani, zacni trosku pozvolna a uvidis, ako bude reagovat. Vela stastia